Ελλάδα

Μυτιλήνη: Τα τελευταία λόγια της 63χρονης που έφυγε από θρόμβωση

Μυτιλήνη: Τα τελευταία λόγια της 63χρονης που έφυγε από θρόμβωση
Μυτιλήνη: Η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην εντατική ένα μήνα και 25 ημέρες, είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 63χρονης από την Μυτιλήνη, η οποία παρουσίασε επεισόδιο θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca και κατέληξε σήμερα.

Η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην εντατική ένα μήνα και 25 ημέρες, είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca. Στην αρχή εμφάνισε κάποια ύποπτα συμπτώματα, ώσπου το μεσημέρι της 1ης Απριλίου η 63χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

«Η γυναίκα μου ήταν κι οπαδός του εμβολίου πήγε και το έκανε. Στην αρχή έπαθε κάποιους ιλίγγους, μετά πονούσε το πόδι της και μετά είχε φοβερούς πονοκεφάλους», ανέφερε ο σύζυγος της 63χρονης.

«Μιλούσαμε με πάρα πολλούς φίλους από την Αθήνα όλη την ημέρα και ξαφνικά το μεσημέρι 3 περίπου μου λέει «δεν αναπνέω, λίγο νερό». Πήραμε το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο».

Γαλλία

Από την 1η Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς στη μονάδα εντατικής θεραπείας να υπερβάλλουν εαυτούς για να την επαναφέρουν.

«Όταν πήγαμε στην εντατική πήγαμε με έμφραγμα και ανακοπή. Και μετά επειδή έκατσε ένα μήνα, έπαθε πάλι ανακοπή και λοίμωξη μέσα στην εντατική», συμπλήρωσε ο σύζυγος της άτυχης 63χρονης από τη Μυτιλήνη που πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου του AstraZeneca.

«Παλιά είχαμε κάνει ένα χειρουργείο στον πνεύμονα γιατί είχε έναν καλοήθη όγκο και τον βγάλαμε. Πέρασε πάρα πολλά χρόνια και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η γυναίκα μου έκανε μια συντηρητική ζωή, δεν έκανε σκληρή ζωή. Εμείς τη γυναίκα μου την αγαπούσαμε, την είχαμε καμάρι κι αυτή τη στιγμή την έχουμε χάσει».

Ο θάνατος της 63χρονης έχει σημάνει νέο συναγερμό στον ΕΟΦ, ο οποίος διερευνά εάν σχετίζεται με τον εμβολιασμό με AstraZeneca. Επιπλέον, έχει ενημερωθεί για το συμβάν και η  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments