Τεχνολογία

Netflix αλλαγές: Μπαίνει και στο χώρο του gaming

Netflix αλλαγές: Μπαίνει και στο χώρο του gaming
Netflix αλλαγές: Η γνωστή πλατφόρμα streaming ετοιμάζεται να εισέλθει στο χώρο του gaming προσφέροντας άλλη μία υπηρεσία στους συνδρομητές.

To Netflix, η γνωστή πλατφόρμα streaming, αναμένεται να ακολουθήσει νέα πολιτική για τους χρήστες που παρακολουθούν ταινίες και σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή στην πλατφόρμα. Ειδικότερα, επιχειρεί να βάλει «φρένο» στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης από πολλαπλούς χρήστες για το ίδιο προφίλ. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει νέες σειρές και ταινίες

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το Netflix πρόκειται να ξεκινήσει να προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες με πακέτα gaming, αρχής γενομένης από το 2022. Οι πληροφορίες βασίζονται σε αξιόπιστες πηγές, κάτι που δείχνει ότι ο streaming γίγαντας κάτι ετοιμάζει. Netflix αλλαγές

Το άνοιγμα στο χώρο του gaming

Το Netflix δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο αναφορικά με τα σχέδιά του για την προσφορά πακέτων gaming στους συνδρομητές του, μαζί με το πλαίσιο των υπηρεσιών streaming τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου που ήδη προσφέρει στο κοινό. Οι διάφορες πηγές που αναφέρονται στο θέμα κάνουν λόγο για νέα πακέτα που θα ξεκινήσουν να προσφέρονται ήδη από το 2022.

Αυτό που βλέπουν ως πιθανότερο οι περισσότερες πηγές είναι να γίνεται εμπλουτισμός του περιεχομένου που βρίσκει κανείς στο Netflix με games, εκτός από τις ταινίες και τις σειρές. Έχουμε δει παρόμοιες προσπάθειες και από άλλες εταιρείες, όπως είναι το Apple Arcade ή το Xbox Game Pass, αλλά στην περίπτωση του Netflix ίσως δημιουργηθεί κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου του Netflix είναι βασισμένο σε τίτλους παιχνιδιών, οπότε υπάρχει η απαιτούμενη σύνδεση των δύο κόσμων. Μένει να δούμε τι μορφή θα μπορούσε να πάρει, εάν υλοποιηθεί.

Netflix: Πως θα λειτουργεί το μήνυμα

Εάν δουν το δοκιμαστικό αυτό μήνυμα, οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν ότι τους επιτρέπεται η πρόσβαση στον λογαριασμό μέσω κωδικού, που αποστέλλεται μέσω μηνύματος ή μέσω email. Το Netflix επιβεβαίωσε ότι ακολουθεί τη νέα αυτή πολιτική στο Hollywood Reporter και στοχεύει να σταματήσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν παράνομα την υπηρεσία. Ωστόσο, θεωρητικά οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν τη δωρεάν παρακολούθηση εάν ο κάτοχος του προφίλ το επιτρέπει και του στείλει τους κωδικούς. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η εμφάνιση του συγκεκριμένου μηνύματος γίνεται δοκιμαστικά.

Netflix: Λίγα λόγια για την αγαπημένη υπηρεσία

Το Netflix είναι αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, η οποία είναι ειδικευμένη στη διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών, είτε DVD είτε Blu-Ray, καθώς και στην παροχή video streaming. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Λος Γκάτος, στην Καλιφόρνια. Τον Ιανουάριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι το έχει 74 εκατομμύρια συνδρομητές, μαζί με 44 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments