Lifestyle

Survivor spoiler 25/5: O αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων

Survivor spoiler 25/5: O αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων
Survivor spoiler 25/5: Σήμερα αναμένεται να γίνει η αναμέτρηση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ο νικητής θα απολαύσει ένα ξεχωριστό έπαθλο.

Νέο spoiler υπάρχει για το αποψινό επεισόδιο (25/5) του Survivor. Στο αποψινό επεισόδιο πρόκειται να δούμε ακόμα μία έκπληξη για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Να θυμίσουμε όμως ότι ήδη τα πράγματα μεταξύ των παικτών δεν είναι καλά, αν υπολογίσει κανείς τον καυγά Καρολίνας – Τριαντάφυλλου, και την προηγούμενη επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Μπόγδανο.

Παρόλα αυτά οι παίκτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους συμπαίκτες τους, σε έναν αγώνα που θα θυμίζει πολύ το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν υποστεί πολλούς τραυματισμούς και ήδη πολλοί απέχουν από τα αγωνίσματα.

Ο αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων

Έλληνες και Τούρκοι θα συναντηθούν σε αγώνισμα στο Survivor, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό έπαθλο και ασυλία. Μετά από αρκετούς καβγάδες και όχι μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει έρθει η ώρα να αλλάξει λίγο το κλίμα και να ελαφρύνει λίγο, καθώς οι εναπομείναντες Έλληνες και Τούρκοι παίκτες θα συναντηθούν, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρουσιάζει τον αγώνα.

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι δίνουν ραντεβού κάνοντας μίξη μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Οι «Κόκκινοι» του ελληνικού Survivor θα παίξουν με τους «Κόκκινους» του τουρκικού, ενώ το ίδιο θα ισχύσει αντίστοιχα για τις μπλε ομάδες του ριάλιτι.

Κάπως έτσι, δε θα έχουμε κάποιο αγώνα μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, καθώς ο Ατζούν έχει φροντίσει σε διάφορες περιπτώσεις να προωθήσει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών.  Ακόμη, ο αγώνας αυτός θα έχει και έπαθλο την ασυλία, τουλάχιστον για τους Τούρκους. Από ότι φαίνεται δε ο νικητής θα προέλθει από τους Έλληνες Κόκκινους. Survivor spoiler 25/5

Ο Ατζούν ακυρώνει το Survivor All Star

Ο Τούρκος παραγωγός να ετοιμάζεται να σταματήσει το ριάλιτι επιβίωσης από την προβολή του στην ελληνική τηλεόραση, αφήνοντας προς το παρόν κατά μέρος για ένα Survivor All Star. Το φετινό Survivor έκανε «θραύση» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το κανάλι να δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του να εμπιστευτεί και να κάνει τη ρελάνς στην τηλεθέαση του δεύτερου εξαμήνου στην τηλεοπτική σεζόν, αφού πρώτα είχε κερδίσει το στοίχημα με το Big Brother.

Το στοιχείο του αιφνιδιασμού λειτούργησε θετικά για το σταθμό του Φαλήρου, που ξεκίνησε αμφότερα τα προγράμματα νωρίτερα από όλα τα υπόλοιπα και δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν εξαιρετικά, αλλά με έναν «αστερίσκο», αυτόν του κορεσμού από κάποια στιγμή κι έπειτα.

Παρόλα αυτά εξετάζεται το σενάριο να σταματήσει η προβολή του ριάλιτι στην Ελλάδα για ένα διάστημα. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσε το Survivor All Star να μην προβληθεί καν και, μετά από διακοπή ενός χρόνου, να επανέλθει ακόμη πιο δυναμικά, όπως ήδη έγινε ανάμεσα στα δύο τελευταία Survivor, βοηθώντας στην επιτυχία του τελευταίου κύκλου.

Κλάματα στο έπαθλο επικοινωνίας

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν την τύχη και την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό. Οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης που είχε στηθεί στο σημερινό επεισόδιο, ένας στίβος μάχης, δύσκολος και απαιτητικός. Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν την τύχη και την ευκαιρία να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά το φαγητό που κέρδισαν, μεταφέρθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Όλοι συγκινήθηκαν όταν επικοινώνησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά αυτοί που δεν άντεξαν ήταν οι Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα Καλύβα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος επικοινώνησε με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία του είπε: «Η σύνδεση που έχουμε είναι αληθινή αν και είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον. Στεναχωριόμαστε με την λύπη σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου. Ξέρουμε ότι θα αργήσεις να γυρίσεις, γιατί θα είσαι ο νικητής». Ο Ηλίας Μπόγδανος, φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Πόσο γλυκιά είναι; Δεν το πιστεύω ρε φίλε».

Τέλος, η Καρολίνα επικοινώνησε με τον πατέρα της και αμέσως μετά με τον αδερφό της, ο οποίος της αποκάλυψε πόσο πολύ της λείπει και πως είναι το στήριγμά της, λόγια που δεν της είχε πει ποτέ μέχρι τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments