Πολιτική

Μητσοτάκης: Σπάσαμε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών

Μητσοτάκης: Σπάσαμε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών
Μητσοτάκης: Σπάσαμε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών. Πάνω από 1,8 εκατομμύρια πολίτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την πορεία της επιχείρησης «Ελευθερία» και ειδικότερα για τους 5 εκατομμύρια και πλέον εμβολιασμούς στην χώρα μας, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter ότι: «Χθες η Ελλάδα έσπασε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών. 3.280.000 συμπολίτες έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου και από αυτούς 1.810.000 είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς προς το στόχο μας: την Ελευθερία!»

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Λιθουανό Πρόεδρο λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής

Τετ α τετ με τον Λιθουανό Πρόεδρο Gitanas Nauseda είχε λίγο πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Λιθουανός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ξεκάθαρη δήλωσή του για το απαράδεκτο περιστατικό της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους της Ryanair στο αεροδρόμιο του Μινσκ, ενώ συμφώνησαν ότι για την πρωτοφανή και καταδικαστέα αυτή ενέργεια πρέπει να υπάρξει ισχυρή ευρωπαϊκή αντίδραση.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα με τις ευρωπαϊκές αρχές προκειμένου να εξεταστεί αν τα πρόσωπα που δεν συνέχισαν για το Βίλνιους εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments