Ελλάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω των social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστό πως ασχολείται πολύ με τα social media και είναι καθημερινά ενεργή στους λογαριασμούς που διατηρεί. Συνέχεια ανεβάζει stories, ποστάρει φωτογραφίες και αλληλεπιδρά το κατά δύναμιν με τους ακολούθους της είτε της κάνουν θετικά είτε αρνητικά σχόλια. Πάντα όμως φροντίζει να εκφράζεται με ευγένεια και ποτέ δεν προκαλεί.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ένα εκ των account που την ακολουθούν την έφτασαν στα όριά της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» δέχθηκε λεκτική «επίθεση» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου μία χρήστης άφησε να εννοηθεί ότι αναρτά παλιές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, διότι, όπως ισχυρίζεται, έχουν χωρίσει.

«Εσύ Καινούργιου τα έχεις ακόμα με το αγόρι σου; Άσε τη Μαριαλένα. Περσινές φωτογραφίες βλέπουμε συνεχώς», της έγραψε χαρακτηριστικά με την Κατερίνα να της απαντά: «Θα σου στείλω μία χθεσινή. Επίσης έχω πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού κ έχω μάθει ποια είσαι …εσύ με το ψεύτικο… εμμονικό account!!».

Δείτε παρακάτω όσα γράφτηκαν:

Σε νέο κανάλι η Κατερίνα Καινούργιου;

Οριστικό φαίνεται πως είναι το αδιέξοδο των συζητήσεων της Κατερίνας Καινούργιου με το OPEN. Σύμφωνα με το “SECRET” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, κλείδωσε η συμφωνία της διάσημης παρουσιάστριας με τον Alpha.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από το OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, μάλιστα, φημολογείται πως η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το team της εκπομπής “Ευτυχείτε” με παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Alpha ώστε η εκπομπή να μεταδίδεται από το κανάλι του Πικερμίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments