Ελλάδα

Καισαριανή: Άγρια επίθεση σε ανήλικους με ρόπαλα

Καισαριανή: Άγρια επίθεση σε ανήλικους με ρόπαλα
Καισαριανή: Άγρια επίθεση σημειώθηκε από 15 άτομα σε ανήλικους με γροθιές και ρόπαλα, ενώ η αστυνομία ήδη αναζητά τους υπόπτους.

Άγρια επίθεση δέχθηκαν τρεις ανήλικοι από μια ομάδα περίπου 15 ατόμων στην περιοχή της Καισαριανής.  Να σημειωθεί ότι στην Χίο, άνδρας είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό από γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε γήπεδα μπάσκετ πίσω από το Δημαρχείο της πόλης. Η συμμορία, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα τρία θύματα, τους περικύκλωσε και άρχισε να τους χτυπάει.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περίπου στις 22:00 το βράδυ η ομάδα των ατόμων, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, πλησίασαν 15χρονο που κάθονταν σε γήπεδα μπάσκετ κοντά στο δημαρχείο της περιοχής μαζί με τους φίλους του. Αφού τον ρώτησαν από πού είναι, τον χτύπησαν με γροθιές και με τα ρόπαλα και τράπηκαν σε φυγή αρπάζοντας το σακίδιό του.

Μάλιστα ο 15χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» από τον πατέρα του προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Πλέον η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εκτιμούν πως το περιστατικό πιθανότατα να σχετίζεται με διαφορές μεταξύ ανηλίκων από περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και τότε οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας μάλιστα και το σακίδιο ενός από τα παιδιά, του Π.Ρ., που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία από τον πατέρα του.

Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Καισαριανής. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι το συμβάν έχει να κάνει με διαφορές μεταξύ ανηλίκων από διάφορες περιοχές της Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments