Ελλάδα

Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Σοκαρισμένος πατέρας

Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Σοκαρισμένος πατέρας
Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Σοκαρισμένος πατέρας για τον παιδεραστή δάσκαλο. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» σημείωσε στον ΑΝΤ1 ο εν λόγω πατέρας της μαθήτριας.

Σοκαρισμένος από την υπόθεση του δασκάλου που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών κι ότι έστελνε πρόστυχα και σοκαραριστικά μηνύματα σε κορίτσια της πέμπτης Δημοτικού εμφανίστηκε πατέρας μαθήτριας του σχολείου στο οποίο δίδασκε ο κατηγορούμενος, που είναι και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» σημείωσε στον ΑΝΤ1 ο εν λόγω πατέρας της μαθήτριας. Όπως είπε ο ίδιος, όταν ενημερώθηκε για το συμβάν μίλησε με το παιδί του, που του είπε ότι γνώριζε τον δάσκαλο καθώς τής είχε κάνει μάθημα.

Ο πατέρας ρώτησε εάν ο κατηγορούμενος έχει μιλήσει με τις φίλες της και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως δεν είχε ακούσει τίποτα, ενώ είπε ότι ήταν ένας πολύ καλός δάσκαλος.

Αφέθηκε ελεύθερος

Σχολιάζοντας ότι αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, ο ίδιος εξέφρασε τις ενστάσεις για το γεγονός.

Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στους άλλους γονείς να μάθουν τα παιδιά τους να μην φοβούνται και να μην εκβιάζονται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Ολοκληρώθηκε η απολογία του εντολέα μου, ο οποίος μετά από τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας ανακρίτριας και του κυρίου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος» σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου και συνέχισε:

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Θα ήθελα να παρακαλέσω όσο γίνεται, να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, δηλαδή να μην ληφθούν πλάνα και φωτογραφίες από αυτόν και την οικογένειά του».

Σημειώνεται πως ο δάσκαλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ενώ παραδέχθηκε πως είχε επικοινωνία με τις ανήλικες, με άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο.

Σοκάρουν οι διάλογοι από τον δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες κάτω των 10 ετών με μηνύματα μέσω facebook, skyρe και viber.

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του δασκάλου που παρενοχλούσε τις ανήλικες μαθήτριές του συγκλονίζουν, με τα νέα στοιχεία για την αρρωστημένη δράση του 48χρονου εκπαιδευτικού του δημοτικού σχολείου στην Νοτιοανατολική Αττική με θύματα μαθήτριες μικρότερες των δέκα ετών έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο δάσκαλος που σε λίγες ώρες θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. «Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους» ανέφερε στην κατάθεση του σοκάροντας τους αξιωματικούς του Ανηλίκων.

Τα αποτελέσματα από τις έρευνες στο laptop, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο αναμένεται να δείξουν την αλήθεια, ενώ ο 48χρονος δάσκαλος της διαστροφής και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στον 15ο ανακριτή προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για όλα όσα φρικτά φέρεται να διέπραξε με θύματα τις τρεις μικρές μαθήτριες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments