Lifestyle

Survivor: Γυμνισμός από τους παίκτες που τα πέταξαν όλα έξω

Survivor: Γυμνισμός από τους παίκτες που τα πέταξαν όλα έξω
Survivor: Στιγμές χαλάρωσης πριν από τον στίβο μάχης για τους παίκτες που αφέθηκαν ελεύθεροι και εντελώς γυμνοί...

Στο Survivor είδαμε και γυμνισμό… Λίγο πριν μεταφερθούν στον απαιτητικό στίβο μάχης για ακόμη ένα αγώνισμα επάθλου, οι παίκτες αφέθηκαν εντελώς ελεύθεροι και γυμνοί και τα πέταξαν όλα έξω για να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν πριν από τη σκληρή μάχη.

Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα αγόρια αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα χωρίς τα μαγιό τους. Ο λόγος για τους Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο που έβγαλαν τα ρούχα και τα μαγιό τους και βούτηξαν ολόγυμνοι στα νερά του Άγιου Δομίνικου.

«Εγώ θα κάνω την αρχή και όποιος θέλει έρχεται», δήλωσε ο Ηλίας. Στη συνέχεια η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έβαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε στην αμμουδιά αναδεικνύοντας τα κάλλη της.

Η Ελένη Χαμπέρη ξέσπασε σε γέλια, ενώ ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ωραία οπίσθια.

«Πάντως ο Ασημακόπουλος έχει ωραίο ποπουδάκι», ήταν η ατάκα της παίκτριας.

Tο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Κόκκινη και Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Παρουσίαση: Γιώργος Λιανός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments