Ελλάδα

48χρονος δάσκαλος: Πατέρας μαθήτριας συγκέντρωσε 45 σελίδες μηνυμάτων

48χρονος δάσκαλος: Πατέρας μαθήτριας συγκέντρωσε 45 σελίδες μηνυμάτων
48χρονος δάσκαλος: Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε τον τρόπο που ο εκπαιδευτικός προσέγγιζε μέσω μηνυμάτων την κόρη του.

Σοκάρουν τα μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε ανήλικες μαθήτριες, με τον πατέρα της 11χρονης που δέχθηκε τα άσεμνα μηνύματα να υποστηρίζει πως έχει στη διάθεσή του 45 σελίδες μηνυμάτων.

Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε τον τρόπο που ο 48χρονος εκπαιδευτικός προσέγγιζε μέσω μηνυμάτων την κόρη του.

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα, από τη Δευτέρα, έτσι; Την βομβάρδιζε. Η μικρή μου δεν έστελνε ποτέ πρώτη, αυτός την παρενοχλούσε συνέχεια, της έστελνε…Στην αρχή ήταν σε στυλ φλερτ και στυλ ενδιαφέροντος. Δεν ήταν κάτι…Για εμένα ήταν επιλήψιμο, αλλά θα μπορούσε να πει ότι έχω ενδιαφέρον…».

Στη συνέχεια, βέβαια, τα μηνύματα έγιναν όλο και περισσότερο αποκρουστικά, με τον πατέρα της 11χρονης να αναλαμβάνει δράση.

«Της έλεγε ‘’είσαι πολύ όμορφη’’ και ‘’δε ξέρω εάν θα αντισταθώ να σε φιλήσω, αν θα είμαστε μαζί’’, ‘’θα σου βγάλω τη μάσκα, θα σου δώσω…’’, στην αρχή έλεγε ‘’θα σου δώσω ένα φιλάκι στο μάγουλο’’, μετά προχώρησε ‘’θα σου φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου’’. Δεν ήθελα κάτι άλλο. Της είπε ότι θέλει να γίνει το αγόρι της».

Δεν ήταν μόνο η 11χρονη θύμα του εκπαιδευτικού, καθώς εκείνος προσέγγιζε κι άλλες δύο μαθήτριες μέσω Viber και Skype. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο εκπαιδευτικός σε εισαγγελέα και ανακριτή, τα μηνύματα αποτελούσαν απλώς ενδιαφέρον και στόχευαν στη διαπαιδαγώγηση των μαθητριών.

«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν» υποστήριξε ο δάσκαλος.

Ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της χρηματικής εγγύησης των 5.000 ευρώ και της απαγόρευσης προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων καθώς και οποιαδήποτε άλλης επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Επιπλέον, το υπουργείο Παιδείας κινήθηκε άμεσα και έθεσε σε αργία τον 48χρονο δάσκαλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments