Ελλάδα

Κερατέα: Φωτιά κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες

Κερατέα: Φωτιά κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες
Κερατέα: Φωτιά κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το καλοκαίρι, αφού ακόμα είμαστε στον Μάιο και οι φωτιές στη χώρα μας είναι αρκετές, με την πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη να είναι καταστροφική, ενώ πριν από τρείς ημέρες φωτιά έπιασε και στην Κέα. Σήμερα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά και στην Κερατέα, όπου δυστυχώς απειλούνται κατοικίες που υπάρχει διάσπαρτες στην περιοχή. Στην Πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός!

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα, με 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η Πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση προχωρούν σε προληπτική εκκένωση των κατοίκων που μένουν γύρω από το σημείο που έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά. 

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ρουμουντί, του Δήμου Λαυρεωτικής, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η Πυροσβεστική έδωσε εντολή εκκένωσης των κατοίκων που βρίσκονται στην περιοχή. Προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμούντι. Η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική έκταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments