Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

Τραγωδία στα Χανιά: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης
Τραγωδία στα Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη περιοχή στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 11χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της για να πάει βόλτα το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε βράχια στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού μίλησε στην κάμερα του LIVE NEWS, όπου συντετριμμένη δήλωσε πως καθυστέρησε να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομίας, καθώς πίστευε πως θα την έβρισκε εκείνη.

«Τη συγκεκριμένη μέρα δεν είχαμε τσακωθεί. Το κορίτσι είναι χαρούμενο. Είχα βάλει λίγο αρωματάκι, λίγο κραγιόν. Πήρε κάτι χαρτζιλικάκια και μου είπε πάω μια βόλτα κοντά και θα γυρίσω σύντομα».

«Είχαμε καλές σχέσεις, δεν είχαμε προβλήματα. Ήταν καλόψυχο το κορίτσι και καλόψυχο. Τι να σας πω είμαι μια μαλακή μητέρα. Είμαι και μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και υπογραμμίζει τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε με την κόρη της.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 11χρονου κοριτσιού. Παράλληλα, η αστυνομία έχει εστιάσει τις έρευνές της στο γιατί η μητέρα καθυστέρησε να απευθυνθεί στις αρχές για την εξαφάνιση της κόρης της, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης της 11χρονης στο οικογενειακό της περιβάλλον, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για βίαιη συμπεριφορά που παρουσίαζε ο πατέρας του κοριτσιού.

Μία μαρτυρία έρχεται από το σχολικό περιβάλλον του κοριτσιού, με τη δασκάλα της να καταγγέλλει πως δέχτηκε τα βίαια χτυπήματα του πατέρα της 11χρονης και εν τέλει αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

«Ο πατέρας του κοριτσιού που χάθηκε τόσο άδικα με χτύπησε τον Οκτώβριο του 2019. Με χτύπησε πάρα πολύ, παρέμεινα παραμορφωμένη, γεμάτη μελανιές, για σχεδόν 20 μέρες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και μπήκε φυλακή. Το Εφετείο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 και τότε αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ, στο μεταξύ φρόντισα και άλλαξα σχολείο, έτσι ώστε να μην έχω πια καμία επαφή μαζί του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments