Πως Να

Πως να φτιάξετε την γκαρνταρόμπα σας για όλες τις εποχές;

Πως να φτιάξετε την γκαρνταρόμπα σας για όλες τις εποχές;
Πως να φτιάξετε την γκαρνταρόμπα σας για όλες τις εποχές; Το μυστικό μιας μοντέρνας εμφάνισης κρύβεται στα κατάλληλα αξεσουάρ. Επενδύστε στη σωστή ποιότητα και προτιμήστε αξεσουάρ για πολλές εποχές.

Το μυστικό μιας επιτυχημένης εμφάνισης δεν κρύβεται στους συνδυασμούς διάφορων ενδυμάτων αλλά στην πιο σωστή ολοκλήρωση της εμφάνισης με τα κατάλληλα αξεσουάρ – με αυτά μπορούμε να μεταμορφώσουμε και το πιο πληκτικό ένδυμα σε πολύ στιλάτο, αλλά μπορούμε επίσης και να χαλάσουμε και τον καλύτερο συνδυασμό και για αυτόν τον λόγο πρέπει να τα προσθέτουμε τα αξεσουάρ πολύ προσεκτικά.

Αυτό το μικρό αλλά εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που παίζει ρόλο για να πετύχουμε μια καλή εμφάνιση, είναι κάτι με το οποίο δεν πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς και για αυτόν τον λόγο σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας γιατί αξίζει να επενδύσουμε χρήματα σε αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Τι σημαίνει ο όρος «βιώσιμη μόδα»;

Η βιομηχανία της μόδας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρυπαντές του πλανήτη – πολύτιμοι πόροι δαπανώνται για την παραγωγή έτοιμων ενδυμάτων, για να μην αναφέρουμε τις άδικες συνθήκες εργασίας στον τομέα, όπου συχνά ανήλικα παιδιά αναγκάζονται να εργαστούν για μια ελάχιστη αμοιβή. Αυτοί είναι οι κοινωνικοί λόγοι για τους οποίους συνιστάται η αποφυγή της λεγόμενης «γρήγορης» μόδας – όσο περισσότερο αγοράζουμε από αυτήν, τόσο περισσότερο παράγεται και η υπερπαραγωγή προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές.

Επιλέγοντας ανθεκτικά ρούχα και αξεσουάρ, εκτός το ότι θα είμαστε σίγουροι ότι πληρώνουμε για τίμια δουλειά και ασυμβίβαστη ποιότητα, επενδύουμε στη μεγάλη διάρκεια ζωής των αποκτήσεων μας – παραδείγματος χάριν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα καινούργια μας γάντια θα μας εξυπηρετήσουν πιστά για χρόνια, αρκεί να τα φροντίζουμε σωστά, και στην πράξη το ελαφρώς υψηλότερο ποσό που θα πληρώσουμε για αυτά θα επιστραφεί πολλές φορές εις βάρος των δεκάδων φθηνών ζευγαριών που διαφορετικά θα αγοράζαμε για αυτήν την περίοδο. Αποδεικνύεται ότι με μια επένδυση στην ποιότητα όχι μόνο εξοικονομούμε χρήματα αλλά και σώζουμε τον πλανήτη Γη, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε τις έντιμες επιχειρήσεις.

Tamaris μποτακια

Πως να φτιάξε την γκαρνταρόμπα σας για πολλές εποχές;

Ήδη έχουμε επιλέξει τα αξεσουάρ μόδας που θα μας εξυπηρετούν πιστά για χρόνια, αλλά τι γίνεται όταν οι τάσεις μόδας αλλάζουν και εμείς συνεχίζουμε να φοράμε τα ευρήματά μας από τις προηγούμενες σεζόν;

Το μυστικό εδώ κρύβεται στις λογικές αγορές – επιλέξτε τα διαχρονικά σχέδια που είστε πεπεισμένοι ότι πάντα θα είναι στη μόδα και θα μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα. Όταν επιλέγετε το επόμενο προϊόν που θα αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάζει στα περισσότερα πράγματα στην γκαρνταρόμπα σας και θα το φοράτε συχνά και δεν θα το αφήστε να μαζεύει σκόνη, ξεχασμένο σε κάποιο ράφι στο σπίτι σας.

Παραδείγματος χάριν, πάρα να αγοράσετε πέντε ζευγάρια παπουτσιών, για τα οποία με το ζόρι βρίσκετε χώρο στο σπίτι σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα κλασικό ζευγάρι Tamaris μποτάκια που θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με όλα – έτσι εξοικονομείτε και χώρος και χρήματα, και νεύρα, και χρόνος για να σκέφτεστε τι θα φορέσετε κάθε πρωί.

Επενδύοντας σε καλή ποιότητα, επενδύετε στον εαυτό σας. Ο μινιμαλισμός στη μόδα δεν σημαίνει να υποβάλουμε τον εαυτό μας σε στέρηση, αλλά το αντίθετο – να είμαστε πλούσιες με λίγα και όχι πολύ σε αριθμό, αλλά με τα σωστά αποκτήματα να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε μια ποικιλία εμφανίσεων με τις οποίες να μαζεύουμε όλα τα βλέμματα και να είμαστε πάντα επίκαιρες, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα ή τα δερμάτινα γάντια.

Επενδύοντας χρήματα στη βιώσιμη μόδα, είμαστε βέβαιοι ότι τα αξεσουάρ μας δεν θα μας αφήσουν στην πιο ακατάλληλη στιγμή και θα μας εξυπηρετήσουν πιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά, η αφοσίωση πρέπει να είναι αμοιβαία, οπότε πρέπει να φροντίσουμε τα αγαθά μας με αγάπη και προσοχή, και αυτά θα μας ανταμείψουν με το ίδιο. Εσείς τι θα επιλέξετε – αξεσουάρ με μια σύντομη διάρκεια ζωής και τη σπατάλη χρημάτων ή μια επένδυση που θα αποδώσει με την πάροδο του χρόνου;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments