Lifestyle

Η Νικόλ του Bachelor δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram

Η Νικόλ του Bachelor δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram
Η Νικόλ του Bachelor δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram και ανεβάζει τη θερμοκρασία. Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και έριξε το ίντερνετ.

Η Νικόλ Τσομπανίδου είναι η νικήτρια του πρώτου Bachelor στην Ελλάδα καθώς κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτου Βασιλάκου. Η νεαρή Θεσσαλονικιά «φούντωσε» από την κατακόρυφη άνοδο της θερμοκρασίας και πήγε να δροσιστεί στη θάλασσα, κάνοντας τις βουτιές της.

Μπορεί να έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά ο χωρισμός αυτός μόνο από κάτω δεν την πήρε, καθώς δείχνει πως περνά και μόνη της καλά.

Οι εξορμήσεις της στις παραλίες ξεκίνησαν, με την εμφάνισή της να είναι πιο απoκαλυπτική από κάθε άλλη φορά. Το μπρικοσκοπικό μπικίνι της δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία και η ίδια ανέβασε story στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου απεικονίζονται τα πανέμορφα οπίσθια της.

Ο χωρισμός της με τον Παναγιώτη

Η Νικολέττα Τσομπανίδου, νικήτρια του Bachelor, είχε ανακοινώσει πρόσφατα μέσα από την εκπομπή “Happy Day” τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τσιρλίντερ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι αγάπης, μίλησε για την απόφαση που πήραν με τον παρουσιαστή του Battle of The Couples να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

“Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά”, τόνισε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments