Lifestyle

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που έφτυσε στον αέρα κατά λάθος

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που έφτυσε στον αέρα κατά λάθος
Το πλάνο που έγινε viral.

Μια ιδιαίτερα άτυχη στιγμή είχε στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα» του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος μιλούσε για τα self test.

Αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης, τριγυρνώντας στο πλατό, πλησίασε τον Γιώργο Ευγενίδη την ώρα που παρουσίαζε το θέμα του, «κόβοντας» την επαφή του με την κάμερα. «Είσαι στο πλάνο μου» παρατήρησε ο δημοσιογράφος.

Ο Καμπουράκης δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά την παρατήρηση του δημοσιογράφου αλλά, δυστυχώς, μαζί με τα γέλια που ακολούθησαν, από το στόμα του Γιώργου Ευγενίδη εκτοξεύθηκε και σάλιο που φάνηκε καθαρά στις οθόνες.

Η αμήχανη πτώση του Γιώργου Παπαδάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» τις αμήχανες στιγμές διάφορων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» πριν μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να απευθυνθεί στους καλεσμένους του και με την απότομη κίνησή του, έπεσε από την καρέκλα του. Αμέσως έπεσε σήμα για διαφημίσεις, με την εκπομπή να επανέρχεται λίγη ώρα αργότερα on air.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments