Lifestyle

Survivor: Ο «γύπας» Σάκης έκανε έξαλλη τη Μαριαλένα

Survivor: Ο «γύπας» Σάκης έκανε έξαλλη τη Μαριαλένα
Survivor: Ο Σάκης την έπεσε σε τουρίστριες και η Μαριαλένα έγινε έξαλλη. Άγριος καβγάς αντιζηλίας ανάμεσά τους. «Θηρίο ανήμερο» η Μαριαλένα.

Επαφή με τον πολιτισμό και μάλιστα σε μια από τις πιο πολυπολιτισμικές και πολυπληθυσμιακές πολιτείες των ΗΠΑ, το Μαϊάμι, είχαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor, απολαμβάνοντας το ταξίδι τους μετά τη νίκη στον αγώνα επάθλου.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης άδραξε την ευκαιρία και φλέρταρε με πολλές τουρίστριες, κάτι που φυσικά έγινε αντιληπτό από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που «απείλησε» με παντόφλα, όταν επιστρέψουν στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Σάκης άρχισε το γύπινγκ με τις τουρίστριες, έχει ξεσαλώσει… Μετά το έπαθλο η παντόφλα….» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα. Από την πλευρά του δεν δίστασε να πει: «Να ανοίξει το μάτι μας, άντρες είμαστε και εμείς… να μην μαρσάρουμε λίγο και εμείς…».

Αυτές τις δηλώσεις άκουσε και η Κατερίνα Καινούργιου και οι γκριμάτσες της ήταν όλα τα λεφτά!

Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα

Σάκης και Μαριαλένα έκαναν ξεχωριστή συμφωνία και διπλασίασαν το ποσό της αμοιβής τους στο Survivor. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μάλλον επενδύει στο «ζευγάρι» του ριάλιτι επιβίωσης, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να κρατηθούν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Σάκης αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι, με τα δύο μεγάλα έπαθλα του Ατζούν να τα έχει κερδίσει σχεδόν μόνος του κάνοντας όλα τα run.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» από τον Αλέξη Μίχα, ο Ατζούν είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με Σάκη και Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Σάκης και Μαριαλένα έκαναν ξεχωριστή συμφωνία και διπλασίασαν το ποσό τους, το οποίο θα πάρουν με την μορφή μπόνους στο τέλος του ριάλιτι, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments