Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός  

Θα ωφεληθείς περισσότερο αν είσαι πιο προσεκτική σε όσα λες στον αγαπημένο σου. Σκέψου ποιες θα είναι οι συνέπειες του να μιλάς λίγο πιο ανοιχτά ή ειλικρινά. Επειδή τα λόγια σου, μπορεί να μην επηρεάζουν μόνο τον εραστή σου. Είναι καιρός να κάνεις πολλή υπομονή και να έχεις λεκτική αυτοσυγκράτηση – αυτό περιλαμβάνει και κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία!

Ταύρος

Το να επισημαίνεις αυτά που θέλεις στον αγαπημένο σου είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Όμως αν ξέρεις πότε πρέπει να σταματάς να μιλάς και πότε να ακούς, θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο τώρα. Η ικανότητά σου να αφιερώνεις χρόνο σε μια συγκεκριμένη συζήτηση θα διασφαλίσει πως δεν θα γίνονται επαναλήψεις. Αν μια ανταλλαγή κινδυνεύει να γίνει πολύ βαριά, τότε επέλεξε λιγότερη συζήτηση και περισσότερη δράση.

Δίδυμοι

Κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς το παθιασμένο δυναμικό σου, σημαίνει πως αναγνωρίζεις και αντιμετωπίζεις ό, τι θεωρείς τρομακτικό στο δεσμό σου. Παρόλο που τυχόν φόβοι ίσως συνδέονται με το παρελθόν σου και θα ευχόσουν να γνώριζες τότε ό, τι ξέρεις τώρα, εξακολουθείς να χρειάζεσαι ξεκούραση από τα φαντάσματα. Το μόνο τρομακτικό είναι… να βρεις το θάρρος για να το κάνεις!  

Καρκίνος

Μπορεί να έχει νόημα ή να φαίνεται κατάλληλο το γεγονός πως για να αντιμετωπίσεις μια ρομαντική πρόκληση θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια ανάλαφρη προσέγγιση. Παρόλο που το θεωρείς διαχειρίσιμο, εντούτοις χρειάζεται να δείξεις κάποια σοβαρότητα. Αργότερα στο μέλλον, θα το σκέφτεσαι με διασκέδαση… όμως προς το παρόν, αντιμετώπισέ το με τη σοβαρότητα που του αρμόζει.

Λέων

Μια δέσμευση που έκανες στον αγαπημένο σου θα πρέπει να τη λάβεις σοβαρά υπόψη. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης πως η λέξη «σοβαρή» είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα ερωτικά σου. Αν χρειάζεται να δημιουργήσεις ρομαντισμό, οικειότητα και πολύ γέλιο στη σχέση σου, μπορείς να το κάνεις. Επομένως… δείξε σοβαρότητα όπου απαιτείται και βρες παράλληλα χρόνο, για μερικές ερωτικές και πικάντικες ανταλλαγές.  

Παρθένος

Θα λάβεις μια υπενθύμιση για το ποιος σημαίνει περισσότερα για σένα και γιατί. Η οικογένεια, οι φίλοι, ο εραστής ή ο σύντροφος θα εμφανίζονται επανειλημμένα στις σκέψεις σου. Παρόλο που η αγάπη που έχεις γι’ αυτούς μπορεί να κατανεμηθεί ομοιόμορφα, έχεις την ικανότητα να συνδέεσαι μαζί τους μεμονωμένα και μοναδικά. Αν όμως προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα και τους ενημερώσεις προσωπικά για το πώς αισθάνεσαι… θα ήταν ακόμη καλύτερο. 

Ζυγός

Θα προσφέρεις συμβουλές στον εραστή σου αυτή τη στιγμή. Θα έχεις όμως λόγους να πιστεύεις, πως ό, τι πεις δεν θα γίνει εύκολα κατανοητό. Αυτό ίσως οφείλεται στη δυναμική ισχύος του δεσμού σου. Μπορείς να δείξεις ανωτερότητα και να χαμηλώσεις τη συναισθηματική γέφυρα αντί να τη σηκώσεις. Να είσαι σίγουρη πως η στάση σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.  

Σκορπιός

Ένα ευαίσθητο ζήτημα με το οποίο είσαι παθιασμένη, θα γίνει θέμα διαφωνιών με τον εραστή σου. Αυτό φυσικά μπορεί να αποφευχθεί, αν βρεθεί κοινό έδαφος. Οι διαφωνίες μπορεί να είναι υγιείς, αν αποφεύγουν εχθρικές περιοχές. Θα υπάρχει όμως και κάτι καθησυχαστικό, αν συνειδητοποιήσεις πως ο αγαπημένος σου, είναι το ίδιο πρόθυμος να υποστηρίξει τις απόψεις του, όπως κι εσύ.

Τοξότης

Αν ο εραστής σου αρχίσει να σε συμβουλεύει για θέματα που πίστευες πως είχαν συμφωνηθεί, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Να είσαι ευγνώμον που ο εραστής σου είναι έτοιμος να συνεισφέρει ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή ή καθυστέρηση του σχεδίου. Ίσως είχε προβλέψει τι θα συνέβαινε ούτως ή άλλως.  

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι απαραίτητο και χρήσιμο να σχεδιάσεις μια γραμμή ανάμεσα στη σοβαρότητα και την ερωτική διασκέδαση μέσα στη σχέση σου. Θα μπορούσατε με τον εραστή σου να κάνετε μια αποτελεσματική ομάδα σε πολλά επίπεδα, αλλά όχι σε βάρος της εγγύτητας ή της οικειότητας. Γι’ αυτό, κλείστε τις κουρτίνες, κλειδώστε τις πόρτες, απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα – κάντε ό, τι χρειάζεται για να απολαύσετε υπέροχες ιδιωτικές στιγμές!

Υδροχόος

Είναι εύκολο να λες πως μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά θα είναι εσκεμμένο ψέμα… με αποτέλεσμα να απογοητεύσεις όχι μόνο εσένα αλλά και τον εραστή σου. Αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να ευχαριστήσεις πολλούς ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα αυτή τη στιγμή, τότε θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να παραμελήσεις τον αγαπημένο σου. Όμως οι ρεαλιστικές υποσχέσεις και η αυστηρότερη διαχείριση του χρόνου σου, δεν θα δημιουργήσουν τέτοιο πρόβλημα!  

Ιχθύς

Αν οι υποχρεώσεις εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας είναι πολλές, η δυσαρέσκεια σου θα είναι εμφανής στους άλλους – συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου σου. Όμως αντί να εστιάζεις τόσο έντονα στις υποχρεώσεις σου, προσπάθησε να γίνεις πιο ευέλικτη. Πάνω απ’ όλα, μην αφήσεις τον εραστή σου να πιστέψει, πως είναι μέρος του προβλήματος. Επειδή θα λάβεις ιδιαίτερη υποστήριξη απ’ αυτόν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments