Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μπαστούνι στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μπαστούνι στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Μια μικρή κάκωση στο γόνατο ταλαιπωρεί σύμφωνα με πληροφορίες τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Μια μικρή κάκωση στο γόνατο ταλαιπωρεί σύμφωνα με πληροφορίες τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Γι’ αυτόν τον λόγο και εμφανίστηκε στο μνημόσυνο για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά με ειδικό κηδεμόνα (μπαστουνάκι) και με μια ελαφρά δυσκολία στο περπάτημα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς η κάκωση φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και υπερκινητικότητας του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι, κυρίως για λόγους προστασίας, τοποθετήθηκε κηδεμόνας ενώ έγινε σύσταση από τους γιατρούς για ξεκούραση.

Πάντως η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και την ευγένειά της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μία φωτογραφία.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη με τα 3 παιδιά της

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με τα τρία της παιδια, Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία. Τη Γιορτή της Μητέρας η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια αγκαλιά με τα τρία της παιδιά Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία. «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Happy Mother’s Day 🌹», έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τις δικές του ευχές μέσω Instagram αναρτώντας και εκείνος μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη και τα τρία τους παιδιά. «Στην καλύτερη μαμά του κόσμου! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! ❤» γράφει σχετικά ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments