Lifestyle

Μάνθος Φουστάνος & Πέγκυ Καρρά μαζί στο κρεβάτι 21 χρόνια μετά

Μάνθος Φουστάνος & Πέγκυ Καρρά μαζί στο κρεβάτι 21 χρόνια μετά
Μάνθος Φουστάνος & Πέγκυ Καρρά: Μαρία Λεκάκη και Βασίλης Κούκουρας, το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ποζάρει ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια.

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που έγραψαν ιστορία και κατέχουν μέχρι σήμερα ξεχωριστή θέση στη καρδιά των τηλεθεατών είναι ο Μάνθος Φουστάνος και η Πέγκυ Καρρά του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Οι κατά κόσμον Βασίλης Κούκουρας και Μαρία Λεκάκη συνεργάστηκαν άψογα τις δύο σεζόν που προβλήθηκε η επιτυχημένη σειρά και μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς αποτελούν τη μεσημεριανή παρέα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση

21 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Κωνσταντίνου και Ελένης», η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας συναντιούνται ξανά και ποζάρουν μαζί, έχοντας μεγάλα χαμόγελα στα χείλη τους.

Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή ηθοποιός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εν λόγω στιγμιότυπο:  «Ξανά μαζί», αρκέστηκε να σχολιάσει η Μαρία Λεκάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία

Λίγα λόγια για το Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Κωνσταντίνου και Ελένης προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 1998 και ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2000 με 68 επεισόδια και ένα making of επεισόδιο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποτελεί remake της σειράς “Εξ αδιαιρέτου” που είχε γραφτεί από την Άννα Χατζησοφιά και είχε προβληθεί από την ΕΤ1 την σεζόν 1992 – 1993, όμως αυτο δεν ισχύει καθώς πρόκειται για τελείως διαφορετική σειρά που απλώς βασίστηκε στην ίδια κεντρική ιδέα.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς. Μάνθος Φουστάνος & Πέγκυ Καρρά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments