Lifestyle

Νάταλι Θάνου: Στην παραλία με καυτό μπραζίλ

Νάταλι Θάνου: Στην παραλία με καυτό μπραζίλ
Νάταλι Θάνου: Στην παραλία με καυτό μπραζίλ, ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία. Κορμί - κολώνα από την ξανθιά καλλονή που είχε μαζί της τον αξιαγάπητο γιο της.

Η Νάταλι Θάνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Διαθέτει αγαλματένιο σώμα, με ύψος πάνω από 1.80, πανέμορφο πρόσωπο και φλογερό βλέμμα. Η ξανθιά καλλονή είναι 38 ετών και μητέρα ενός μικρού αγοριού, αλλά διατηρείτε σε κορυφαία επίπεδα τις ήδη τέλειες αναλογίες της, κι αυτό διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες με καυτό μπραζίλ που ανέβασε, από την τελευταία της εξόρμησή της στην παραλία.

 Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στα Playmate του Star το 2007, όπου και κέρδισε την πρώτη θέση. Από τότε ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και τρία singles, μιας και η sexy Νάταλι αποφάσισε να κάνει στροφή στο τραγούδι. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως, η ζωή της έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό.

Το πρώην μοντέλο είναι πλέον μία τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Η Νάταλι απέκτησε με τον άντρα της ζωής της και γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Καρέλα ένα πανέμορφο γιο, τον Άρη, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η ευτυχισμένη μανούλα έχει αφιερωθεί πλήρως τόσο στον σύζυγό της, όσο και στον γιο τους, έχοντας αφήσει πίσω της την καριέρα του μοντέλου. Αυτή βέβαια είναι και η σημαντικότερη απόφαση που έχει πάρει στην ζωή της και δεν μετάνιωσε ποτέ!

Η Νάταλι Θάνου πήρε τον μικρό της πρίγκιπα και πήγαν στη θάλασσα της Βουλιαγμένης περνώντας όμορφες στιγμές και κάνοντας πράγματα που τους ευχαρίστησαν. Πλατσούρισαν στα νερά της Αττικής, έκαναν βόλτα στην αμμουδιά και τράβηξαν φωτογραφίες, ενώ εκείνη φαινόταν πολύ περιποιητική μαζί του.

Ο γιος του γνωστού μοντέλου έχει μεγαλώσει αρκετά και φαίνεται πολύ δεμένος με τη μανούλα του, η οποία τον υπεραγαπά και τον φροντίζει. Βέβαια, το σώμα της είναι πολύ εντυπωσιακό και σε άψογη φόρμα, αφού εκείνη είναι λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments