Ελλάδα

Πετρούπολη: Ανήλικοι πήραν κρυφά αυτοκίνητο και τραυμάτισαν άνδρα

Πετρούπολη: Ανήλικοι πήραν κρυφά αυτοκίνητο και τραυμάτισαν άνδρα
Πετρούπολη: Οι ανήλικοι έκαναν βόλτα έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης 1.15 το μεσημέρι την ώρα που έφευγαν από το κτίριο μικρά παιδιά.

Από θαύμα δεν σημειώθηκε τροχαίο στην Πετρούπολη, όταν τρεις ανήλικοι πήραν κρυφά το αυτοκίνητο της οικογένειάς τους και έσπειραν τον τρόμο έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής. Ωστόσο, από την τρελή κούρσα προκλήθηκαν ζημιές και τραυματίστηκε ένας άνδρας.

Οι ανήλικοι έκαναν βόλτα έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης 1.15 το μεσημέρι την ώρα που έφευγαν από το κτίριο μικρά παιδιά.

Από τους ανήλικους τα δύο ήταν αδέρφια, ο ένας 15 ετών μπήκε στην θέση του οδηγού και ο μικρότερος 12 ετών στη θέση του συνοδηγού, πήραν τα κλειδιά από το αμάξι, ενώ δεν ξέρουν να οδηγούν.

Η βόλτα των τριών ανήλικων σκόρπισε τον πανικό σε μαθητές και γονείς που βρίσκονταν έξω από το δημοτικό σχολείο για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε αρκετά οχήματα που βρήκαν στο δρόμο τους οι ανήλικοι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι όταν έφτασε η αστυνομία δεν εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Ακροπόλεως και τα παιδιά πήγαν ανάποδα με το αυτοκίνητο στον μονόδρομο και έπεσαν πάνω σε τρία αμάξια.

Μετά το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κατέληξε σε παρτέρι και τραυμάτισε και έναν άνδρα που έχει σπασμένα πλευρά.

Τροχαίο Ρόδος: Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο σημειώθηκε το πρωί στη Ρόδο, συγκεκριμένα στην περιοχή της κοινότητας Λάρδου της Νότιας Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν οδηγός ημιφορτηγού (4Χ4) έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην περιοχή «Γλίστρα» στη Νότια Ρόδο, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός του δρόμου και να σκοτωθούν επιτόπου ο οδηγός και ο συνοδηγός σε αυτό. Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες προέκυψε ότι ήταν πατέρας και γιος, ηλικίας 63 και 22 ετών.

Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, οι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα για να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments