Lifestyle

Άσχημα τα νέα για την Άννα Μπουσδούκου

Άσχημα τα νέα για την Άννα Μπουσδούκου
Άννα Μπουσδούκου: Νέο ρεπορτάζ προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της δημοφιλούς δημοσιογράφου.

Η πανέμορφη δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου για την εφημερίδα Real News.

Το παρελθόν της Άννας Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη

Το όμορφο ζευγάρι είχε γνωριστεί και ερωτευθεί το 2013 όταν η Μπουσδούκου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Εκείνη την εποχή, στον σταθμό του Φαλήρου εργαζόταν και ο μελλοντικός της σύντροφος.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά κατά την διάρκεια των συσκέψεων για την εκπομπή του καναλιού «Τώρα».

Ο γάμος της Άννας Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη το 2017

Ακολούθως, το ζευγάρι πραγματοποίησε τον γάμο του το 2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Αντίπαρο, παρουσία στενών συγγενών και λίγων καλών φίλων. Το ζευγάρι έζησε στο νησί των Κυκλάδων μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους.

Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ του γάμου είχαν οργανώσει beach party για τους φίλους τους. Μετά τη ρομαντική τελετή όπου τηρήθηκαν οι παραδόσεις και η νύφη έφτασε με καραβάκι στην εκκλησία ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο Beach House.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνει τον χωρισμό, παρά το γεγονός πως οι δυο τους δεν είχαν αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό, αφήνοντας μόνο τους πολύ δικούς του ανθρώπους να γνωρίζουν τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ωστόσο, παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Το ζευγάρι άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του είχε επιλέξει να κινείται σε χαμηλούς τόνους και να μην δίνει τροφή για δημοσιεύματα.

Η Άννα Μπουσδούκου μαγεύει με τις μοναδικές φωτογραφίες της

Άννα Μπουσδούκου Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου, που ξεχώρισε με την τηλεοπτική της παρουσία σε ενημερωτικές εκπομπές, από το 2016 είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα από τα πιο φρέσκα και όμορφα πρόσωπα που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments