Lifestyle

Παρασκευή Κερασιώτη: Η επαναστάτρια τσιγγάνα φωτογραφήθηκε topless

Παρασκευή Κερασιώτη: Η επαναστάτρια τσιγγάνα φωτογραφήθηκε topless
Παρασκευή Κερασιώτη: Η 20χρονη καλλονή ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει topless και να καλύπτει το στήθος της.

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, η οποία μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, μαζί με τον Ανδρέα και τον νικητή Ηρακλή και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Η μελαχρινή καλλονή εντυπωσίασε κριτές και τηλεοπτικό κοινό κατά τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια.

Η 20χρονη τσιγγάνα κατάφερε από την αρχή να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με την εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα της. Η ίδια, μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και όπως φαίνεται την περιμένει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο.

Πριν από λίγες ώρες η Παρασκευή ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει topless. Στη φωτογραφία αυτή τη βλέπουμε να ποζάρει topless καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της ενώ τη συνόδευσε με το σχόλιο “free” που σημαίνει “ελεύθερη”.

Το μοντέλο έχει, όμως, και έναν πολύ όμορφο αισθητικά λογαριασμό στο Instagram, όπου και μοιράζεται στιγμές της επαγγελματικής της πορείας και τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που κάνει. Το τελευταίο της post ίσως να είναι μέρος κάποιου επαγγελματικού concept, ίσως και όχι!

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια ultra sexy πόζα της Παρασκευής, που κυριολεκτικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών το Instagram. Τα σχόλια και τα likes «πήραν φωτιά» και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο μιας και… το μοντέλο ποζάρει topless.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments