Video

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 01/06

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 01/06
Αγγελική σήμερα: Η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο.

Στην «Αγγελική» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αγγελική προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το δικό της το καλό γιατί κινδυνεύει όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Σοφία με την Ιωάννα και τον Ανδρέα καταλήγουν στην αστυνομία για να βρουν τον Γιώργο και την Αθηνούλα που το σκάσανε απ’ το σχολείο. Ο Παύλος ζητάει τα ρέστα από τη Τζένη που είπε στην Αγγελική ότι τους μίλησε, πράγμα που κάνει τη Τζένη να τον ρωτήσει τι είναι αυτό που κρύβει σχετικό με το παρελθόν της Αγγελικής και δεν της λέει.

Η Αθηνά λέει στην Αγγελική πως θα τη βοηθήσει να πείσει τον Στέφανο να φύγουν από το κτήμα μόνο αν της δώσει όλες τις κόπιες του βίντεο. Η Ζωή επικοινωνεί με τον Μιχάλη και του λέει ότι θα φύγει τελικά και του ζητάει να προσέχει τον εαυτό του και την Αγγελική. Η Τζένη αποφασίζει να μάθει τι κρύβουν οι Αργυροί σχετικά με την Αγγελική ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη στον στάβλο.

Αγγελική: Η δραματική σειρά του Alpha

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments