Ελλάδα

Τσακαλώτος: Ληστές διέλυσαν γραφεία στην πολυκατοικία του

Τσακαλώτος: Ληστές διέλυσαν γραφεία στην πολυκατοικία του
Τσακαλώτος:  Όπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.

Μετά το… ριφιφί στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σειρά είχαν και τα υπόλοιπα γραφεία που στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία.

Σοκαρισμένοι οι οι εργαζόμενοι των γραφείων στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας, αντίκρυσαν την απόλυτη καταστροφή. Διαρρήκτες είχαν μπει σε 9 γραφεία της πολυκατοικίας και μάλιστα είχαν καταφέρει να σκάψουν γύρω από τις κάσες και να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας για να μπορέσουν να μπουν μέσα.

Όπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.

Οι δράστες αυτήν τη φορά δεν ασχολήθηκαν με το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Άρχισαν να προκαλούν ζημιές όμως σε άλλα 9 και καταφέρνουν να τρυπώσουν σε πέντε.

Μέσα στα γραφεία άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια. Πήραν δύο laptop που βρίσκουν και έφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί. Σε ένα από τα γραφεία, οι δράστες, όπως αποδείχθηκε, μπήκαν μόνο και μόνο για να γράψουν σε τοίχο.

Οι δράστες μπορεί να έκαναν θόρυβο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά όπως φαίνεται γνώριζαν ότι δεν υπήρχε κανείς να τους ακούσει, αφού στους ορόφους της πολυκατοικίας υπάρχουν μόνο γραφεία, που τις νύχτες παραμένουν κλειστά.

Μετά το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.

Ριφιφί στο γραφείο του Eυκλείδη Τσακαλώτου

Στις αρχές Μαΐου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είδε με σοκ το γραφείο του λεηλατημένο. Ο ίδιος σχολίασε το περιστατικό μέσα από μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook.

«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments