Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [02/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [02/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να έχουν υπομονή και να σκεφτούν κάποιες καταστάσεις με καθαρό μυαλό.

Κριός 

Για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου θα χρειαστεί να δείξεις επιμονή και αποφασιστικότητα. Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο ο εραστής σου είναι απίθανο να υποκύψει, είναι η επιθετικότητα. Αν το ταίρι σου είναι εμπόδιο για την πρόοδο που επιθυμείς, τότε πιθανόν να μην βλέπει τα οφέλη όσων ζητάς. Ίσως, αξίζει να του υπενθυμίσεις για ποιο λόγο είναι προς το συμφέρον του να σε υποστηρίξει. 

Ταύρος

Προσπάθησε να απομακρύνεις το φόβο για το άγνωστο όταν πρόκειται για την πρόοδο του δεσμού σου. Μπορείς να το παίξεις εκ του ασφαλούς… ή να βελτιώσεις τα πράγματα. Πιστεύεις πως η αλλαγή ή ένα βήμα που σκέφτεσαι…. είναι τόσο δραματικό; Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να ρισκάρεις, τότε πίστεψε πως δεν σε παρασύρει.

Δίδυμος

Οποιαδήποτε αβεβαιότητα επικρατεί στα ερωτικά σου ίσως οφείλεται στους άκαμπτους περιορισμούς. Όπου θέλεις να σημειώσεις πρόοδο θα συναντήσεις αμετακίνητα εμπόδια. Εκεί ακριβώς όμως, μπαίνει η υπομονή. Είσαι σε πορεία για παθιασμένη επιτυχία, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος. Προσπάθησε να της αφήσεις το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται.

Καρκίνος

Όποιο και αν είναι το άκαμπτο σχέδιο ή η ατζέντα που έχεις στο μυαλό σου για τα ερωτικά σου, βάλτο στην άκρη. Η Μαγεία χρειάζεται αυθορμητισμό για να ανθίσει και ποτέ δεν ξέρεις σε ποια γωνία κρύβετε ο θεός του έρωτα. Να είσαι δεκτική σε μια ασυνήθιστη και απροσδόκητη ανάπτυξη. Δες μόνη σου, πώς λειτουργεί η αγάπη με υπέροχους, μυστηριώδεις τρόπους!

Λέων

Πρέπει να υπάρχει κάτι συγκινητικό στην απτή πρόοδο της σχέσης σου. Φαίνεσαι έτοιμη να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων και της υπομονής σου. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο και το κάρμα σε ό, τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Οποιαδήποτε αισιοδοξία αισθάνεσαι για το μέλλον… σίγουρα δεν είναι αβάσιμη.  

Παρθένος

Είναι καιρός να αποδεχτείς πως η ρομαντική ζώνη άνεσης τελείωσε. Κι αυτό γιατί σου προσφέρει μόνο τη συνήθεια των γνωστών καταστάσεων κι όχι την πραγματική άνεση. Αν θέλεις να ζήσεις παθιασμένες καταστάσεις, πρέπει να κάνεις ένα θαρραλέο βήμα στο άγνωστο. Μια νέα εποχή ξημερώνει και πρέπει να αντικαταστήσεις το προβλέψιμο… με το αυθόρμητο. Άδραξε την ευκαιρία! 

Ζυγός

Ακόμη και η σκέψη της υπομονής και της αποφασιστικότητας που πρέπει να δείξεις, σε εξαντλούν. Όμως μια αλλαγή που θέλεις στην ερωτική σου ζωή χρειάζεται και τα δύο. Μην εστιάζεις στα αδύναμα αποτελέσματα των προηγούμενων προσπαθειών. Τώρα πρέπει να κινηθείς με σιγουριά και αποφασιστικότητα – και είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνεις!

Σκορπιός

Μην είσαι αρνητική αν ο αγαπημένος σου προσπαθεί να σου προσφέρει υποστήριξη ή βοήθεια με κάποιο τρόπο. Μπορεί αυτό που είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις σόλο θα ωφεληθεί από τη συμβολή και την υποστήριξη του αγαπημένου σου. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Τέσσερα χέρια, κάνουν πάντα ελαφρύτερη τη δουλειά. 

Τοξότης

Ακόμα κι αν νιώθεις πως πρέπει να εστιάσεις σε ευθύνες εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, θα διαπιστώσεις πως κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου θέματα, σου χτυπά συχνά τον ώμο. Μερικές φορές, υπάρχουν οφέλη αν δημιουργηθούν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ του συναισθηματικού σου κόσμου και όλων όσων βρίσκονται εκτός αυτού. Θα χρειαστεί όμως να αποδεχτείς πως δεν πρόκειται να γίνει εύκολα.  

Αιγόκερως

Κάποιος χρόνος με τον εαυτό σου μπορεί να είναι απαραίτητος, ειδικά αν επιθυμείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε ένα προσωπικό σχέδιο. Ο εραστής σου ίσως χρειαστεί να αποδεχτεί πως χρειάζεσαι χρόνο – χωρίς περισπασμούς- για τον εαυτό σου. Αυτή την περίοδο, το πάθος και η δημιουργικότητά σου, μπορεί να διοχετευτούν σε κάτι που δεν είναι συνυφασμένο με την ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος

Οι σκέψεις που αφορούν τη αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα θα σου φανούν σαν βαθιά παγιωμένες φαντασιώσεις. Όμως δεν είναι όλες οι δημιουργίες του μυαλού σου, ανόητες ή απρόσιτες. Το μυαλό και η καρδιά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένα τώρα. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα για να δεις τι συμβαίνει. Να είσαι δεκτική και ανοιχτόμυαλη γι’ αυτό.

Ιχθύς

Μπορεί να θαυμάζεις συχνά την επιθετικότητα του εραστή σου, όμως νιώθεις πως μια γραμμή διασχίζεται πολύ συχνά, για τις προτιμήσεις σου. Μπορεί ο εραστής σου να θέλει το καλύτερο για σένα και πιστεύει ότι γνωρίζει τι είναι καλύτερο και για τους δύο. Αν είσαι δυσαρεστημένη μ’ αυτήν την ανισορροπία, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να τη διορθώσεις. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments