Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε τον γιο της στην αστυνομία η μητέρα

Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε τον γιο της στην αστυνομία η μητέρα
Θεσσαλονίκη: Παρέδωσε στην Αστυνομία τον 8χρονο γιο της η μητέρα που τον άρπαξε από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Στο αστυνομικό τμήμα μετέφερε τον 8χρονο γιο της, η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μητέρα πήγε σήμερα στις 8 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων μαζί με τον γιο της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος της μητέρας.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης σήμανε συναγερμός για την εξαφάνιση του 8χρονου αγοριού, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η νεαρή σε ηλικία μητέρα δεν είχε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο έμενε με την προγιαγιά και τον προπάππου του. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού ήρθε κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής καθώς υπήρχαν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το χρονικό της αρπαγής

Μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το 18 μηνών βρέφος στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη σήμανε συναγερμός με την εξαφάνιση ενός 8χρονου αγοριού, χθες Τετάρτη 2/6.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, τον ανήλικο άρπαξε η μητέρα του σήμερα το μεσημέρι όταν και πήγε να τον παραλάβει από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

«Πρόκειται για τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου. Ο Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

“Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο», τόνιζε σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments