Lifestyle

Survivor spoiler 3/6: Νέες αλλαγές ανακοίνωσε ο Λιανός

Survivor spoiler 3/6: Νέες αλλαγές ανακοίνωσε ο Λιανός
Survivor spoiler 3/6: Πολλές εξελίξεις είχε το επεισόδιο της Τετάρτης πέραν της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι.

Αν και σήμερα 3/6 δεν υπάρχει επεισόδιο, οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες και τα spoiler πολλά. Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μετά από 11 φορές προτεινόμενος και πολλές φήμες πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς, τελικά αποχώρησε με χορό οριεντάλ.

Ο Ντάφυ μπορεί να ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και να αγωνίστηκε ελάχιστα στον στίβο μάχης, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός και συνάμα ο πιο αντιπαθητικός παίκτης των τηλεθεατών, μετά βέβαια τον Αλέξη Παππά.

Τεράστιο το ποσό που πήρε ο Τριαντάφυλλος

Μετά από 6 μήνες και 11 υποψηφιότητες αποχώρησης, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor 4. Η 11η υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 αποδείχθηκε φαρμακερή αφού ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού και αποχώρησε.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor 4, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ. Φεύγει επομένως από το Survivor 4 κάτι παραπάνω από κερδισμένος.

Συμφωνημένη η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Δεν πρόλαβε ο παίκτης να αποχωρήσει και ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι σχετικά με το παρασκήνιο της απόφασης του. Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος είχε αρκετούς λόγους να θέλει να αποχωρήσει. Πρώτον αποτελεί τον μοναδικό πατέρα στην ιστορία των ελληνικών Survivors που έμεινε στο ριάλιτι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Του έλειπε απίστευτα το παιδί και η γυναίκα του και δεν άντεχε στην ιδέα της παράτασης. Δεύτερον ο Τριαντάφυλλος έχει και τα επαγγελματικά του που τρέχουν. Ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν και μετά τον αντίκτυπο που είχε στο Survivor 4 ξέρει ότι θα έχει μεγάλη πέραση. Έτσι δεν γίνεται να έμενε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Ατζούν και Τριαντάφυλλος λοιπόν τα βρήκαν στο να αποχωρήσει ο τελευταίος στην επόμενη αποχώρηση φυσιολογικά. Ή τουλάχιστον έτσι να έδειχνε προς τα έξω. Ο Τούρκος δεν θα άντεχε άλλη οικειοθελή αποχώρηση και αυτός είναι ο λόγος που παρακάλεσε τον τραγουδιστή να κάνει λίγο υπομονή παραπάνω. Φυσικά τον ρόλο του έπαιξε και ένα μικρό μπόνους που πήρε. Όχι ότι τον χάλασε τελικά τον Ντάφυ καθώς μέσα σ’ αυτό το διάστημα απόλαυσε τεράστια έπαθλα, όπως το ταξίδι στο Μαΐάμι.

Έπειτα λοιπόν από συμφωνία των δύο ανδρών ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε φυσιολογικά από το Survivor, παρότι σ’ όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες έβγαιναν τελευταίες, τόσο η Μαριαλένα, όσο και η Καρολίνα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Ωστόσο όπως κάθε Τετάρτη είχαμε και το συμβούλιο του νησιού για την αποχώρηση ενός παίκτη, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει αλλαγές στους κανόνες, αφού πλέον γυναίκες και άντρες θα μπορούν να κοντραριστούν στα αγωνίσματα ασυλίας, αλλά και ο τρόπος ψηφοφορίας θα είναι διαφορετικός.

Πρώτη πανηγυρικά η Καρολίνα

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Καρολίνα σε μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν της το είχαμε να έχει τέτοια δυναμική! Βασικά αυτό έχει βάση διότι όποιος ήθελε να αποχωρήσει κάποιος από την τριάδα Σάκη – Μαριαλένα – Τριαντάφυλλος θα ψήφιζε την Καρολίνα. Όσο για τα ποσοστά αυτά είναι τα παρακάτω:

  • Καρολίνα Καλύβα 34%
  • Σάκης Κατσούλης 28%
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη 20%
  • Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου 18%

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments