Lifestyle

Survivor spoiler 04/06: Η πρώτη νύχτα χωρίς τον Τριαντάφυλλο

Survivor spoiler 04/06: Η πρώτη νύχτα χωρίς τον Τριαντάφυλλο
Survivor spoiler 04/06: Η πρώτη νύχτα χωρίς τον Τριαντάφυλλο στην παραλία των Survivors. Ποιος παίκτης υπεράνω υποψίας που πανηγύριζε σαν τρελός;

Τέλος εποχής για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, το οποίο περνάει στην μετά-Ντάφυ εποχή. Μετά από περίπου μισό χρόνο στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του παιχνιδιού αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ερμηνευτής μπορεί να ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και να αγωνίστηκε ελάχιστα στον στίβο μάχης, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός και συνάμα ο πιο αντιπαθητικός παίκτης των τηλεθεατών, μετά βέβαια τον Αλέξη Παππά! Ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στην οικογένειά του, ανυπομονώντας να σφίξει στην αγκαλιά του τη σύζυγό του Δήμητρα και φυσικά τον μονάκριβο γιο του, Νικόλα.

Πλέον πλέον οι παίκτες στη παραλία έχουν μείνει επτά παίκτες, οι οποίοι έχουν διασπαστεί σε δύο στρατόπεδα. Στον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στους υπόλοιπους πέντε, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Γιώργο Κόρομι, τον Ηλία Μπόγδανο, την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη.

Απομόνωση

Το δίδυμο Σάκη Μαριαλένας και για πολλούς ζευγάρι περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποχώρηση του τελευταίου παίκτη που τους υποστήριζε και τον υποστήριζαν. Σύμφωνα με τις διαρροές φαίνεται πως έχουν απομονωθεί και δεν μιλάνε σε κανέναν!

Δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνουν με κάποια παρέα και αν θα τους μιλάνε οι συμπαίκτες του. Άλλωστε σε περίπου 20 μέρες θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο τελικός του Survivor 4 είναι προγραμματισμένος για τις 4 Ιουλίου, σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, όμως οι παίκτες θα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα περίπου δέκα μέρες πριν, καθώς θα πρέπει να μπουν και σε μια βδομάδα καραντίνα. Επομένως 20 μερούλες έμειναν και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Πάρτι για την αποχώρηση του Ντάφυ

Στο άλλο στρατόπεδο η πεντάδα βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία, μιας και κατάφεραν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο και πλέον βάζουν στο στόχαστρο την δυάδα. Η πρώτη νύχτα στην παραλία χωρίς τον μεγάλο τους «βραχνά» ήταν νύχτα γιορτής για αυτούς.

Survivor spoiler 04/06: Ο παίκτης που πανηγύρισε περισσότερο

Μπορεί πριν από 20 ημέρες να φαινόταν τελείως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα ήταν μάλιστα ο πρώτος παίκτης που θα φανταζόταν το τηλεοπτικό κοινό πως θα ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Τις τελευταίες ημέρες όμως είχε έρθει αρκετά κοντά με τον τραγουδιστή και φαίνεται πως είχαν αφήσει πίσω τις διαφορές και τις επικούς καυγάδες τους που άφησαν ιστορία στο ριάλιτι. Για αυτό και πλέον θεωρήθηκε παίκτης υπεράνω πάσης υποψίας για να εκδηλώσει τόσο έντονα τη χαρά του για την απομάκρυνση του Ντάφυ. Ο λόγος φυσικά για τον Κόρο…

Πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις γύρισαν στις παραλίες ο παίκτης άρχισε να τραγουδάει ειρωνικά «σπάω τα ρολόγια, για σένα σπάω και τις ώρες» και να γελάει! Μέρος στους πανηγυρισμούς πήραν και άλλοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να μην δίνουν σημασία αλλά και να μην αφήνουν ασχολίαστη την όλη στάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments