Lifestyle

Κολπικό σεξ: Πώς να έρθετε εύκολα σε οργασμό

Κολπικό σεξ: Πώς να έρθετε εύκολα σε οργασμό
Κολπικό σεξ: Το να φτάσεις σε οργασμό με τον σύντροφό σου δεν είναι πραγματικά πάντα τόσο εύκολο όσο νομίζουμε ότι είναι.

Πώς μπορούμε άραγε να βελτιώσουμε την εμπειρία μας με την σύντροφό μας στην κρεβατοκάμαρά και να προκαλέσουμε σεισμό; Ο Δρ Charlie Glickman μας εξηγεί τον τρόπο που μπορείς να κάνεις το σεξ καλύτερο και να πετύχεις κολπικό οργασμό για την αγαπημένη σου.

Το να φτάσεις σε οργασμό με τον – την σύντροφό σου δεν είναι πραγματικά πάντα τόσο εύκολο όσο νομίζουμε ότι είναι.

Είναι σε μεγάλο ποσοστό μια εγκεφαλική διαδικασία αλλά ακόμα κι αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη στιγμή, πολλοί δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση μέσω του κολπικού σεξ. Αν έχεις δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να το τελειοποιήσεις με τον σύντροφό σου και δεν σας έχει βγει, μην απογοητεύεσαι.

Τι αναφέρουν οι ειδικοί για το κολπικό σεξ

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξέρεις ότι οι περισσότερες γυναίκες (κάποιες έρευνες αναφέρουν το 70%) χρειάζονται κάποιου είδους κλειτοριδικού ερεθισμού για να φτάσουν σε οργασμό. Οπότε αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα, το πρώτο πράγμα που μπορώ να προτείνω είναι να προσπαθήσεις να βάλεις αυτή την κλειτοριδική διέγερση στο κολπικό σου σεξ. Είτε χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου, τα δάχτυλα του συντρόφου σου ή ένα δονητή, είναι ένας ωραίος τρόπος να σιγουρευτείς ότι δημιουργείς τις αισθήσεις που θα σε φτάσουν στην κορύφωση. Αν εσύ ή ο σύντροφός σου έχετε καταλήξει ότι αυτό δεν το χρειάζεστε, θυμήσου ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι στην ίδια βάρκα και δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό», αναφέρει.

Κολπικό σεξ

«Κάποιες γυναίκες απολαμβάνουν να πειραματίζονται με ένα ερωτικό βοήθημα κατά τη διάρκεια της solo εξερεύνησής τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει με αρκετούς τρόπους. Πρώτον, βγάζει τις προσδοκίες ενός συντρόφου έξω από το πλαίσιο. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ωραία χωρίς να ανησυχείς για κάποιον άλλο. Δεύτερον, σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς με διαφορετικές θέσεις, στάσεις και ταχύτητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις τρόπους να έχεις την ίδια αίσθηση με το να είσαι με σύντροφο».

«Αξίζει τον κόπο αν βρίσκεις την σεξουαλική πράξη ή την κολπική διείσδυση άβολη»

«Αξίζει τον κόπο αν βρίσκεις την σεξουαλική πράξη ή την κολπική διείσδυση άβολη. Για παράδειγμα, αν βρίσκεις ότι τα σωματικά σου υγρά δεν είναι αρκετά, μπορεί να νιώσεις έναν ερεθισμό ή ένα κάψικο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ειδικά αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό. (Τα προφυλακτικά δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή από ότι το δέρμα.) Και σε αντίθεση με την αντίληψη που επικρατεί, η κολπική λίπανση δεν σου δείχνει πάντα πόσο ερεθισμένος είναι κάποιος. Πολλές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των αντιισταμινικών και των αντικαταθλιπτικών, μπορούν να το περιορίσουν όσο το κάπνισμα και το αλκοόλ. Οπότε είμαι μεγάλος οπαδός του να προσθέτεις λίγο λιπαντικό για μεγαλύτερη ολισθηρότητα. Θα εκπλαγείς από το πόσο πολύ θα βελτιώσει τον τρόπο που νιώθεις», αναφέρει ο Δρ Charlie Glickman. Κολπικό σεξ

«Έπειτα, φυσικά, υπάρχει και το ερώτημα αν υπάρχει επαρκής ερεθισμός πριν από την διείσδυση. Πολλές γυναίκες βρίσκουν το σεξουαλικό μασάζ ή το στοματικό σεξ, πριν το σεξ μπορεί να βοηθήσει πολύ. Στην πραγματικότητα, κάποιες γυναίκες υποστηρίζουν ότι αυτό λειτουργεί για εκείνες έτσι ώστε να έχουν οργασμό πριν ακόμα μπει κάτι μέσα τους. Μπορεί να έχουν έναν ακόμα οργασμό από την διείσδυση ή και όχι αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει συχνά καλύτερη την αίσθηση», δηλώνει ο ειδικός.

«Αν εσύ ή ο σύντροφός σου νιώθετε κάποια πίεση ή επίκριση για το αν έχετε οργασμό κατά την διείσδυση, όσο μπορεί το άγχος να προκαλέσει δυσκολίες στη στύση των ανδρών, μπορεί επίσης να κάνει τον ερεθισμό και τον οργασμό πιο δύσκολο για τις γυναίκες. Όσο περισσότερη πίεση νιώθεις ή έχεις έναν αυτοσκοπό, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να χαλαρώσεις στον οργασμό. Η πρόταση μου είναι να βρεις τρόπους να απολαύσεις όποιο είδος σεξ σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Και ποτέ δεν ξέρεις -μπορεί να εκπλαγείς κάποιες φορές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments