Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να λύσουν τα όποια προβλήματά τους με ηρεμία.

Κριός

Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένα. Όμως αξίζει να θυμάσαι πως όσο μεγαλύτερο είναι το πάθος τόσο περισσότερο θα είναι το δράμα. Ακόμα κι αν προκύψει ή κλιμακωθεί κάτι τέτοιο, πιθανότατα θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για τις γνώσεις ή τις αποκαλύψεις που φέρνει. Οι προοπτικές σου σχετικά με το ρομαντισμό, την αγάπη και την οικειότητα αλλάζουν. Εμπιστέψου πως αυτό είναι χρήσιμο, υγιές και έγκαιρο.

Ταύρος

Αν έχεις καταφέρει να είσαι αποτελεσματική και παραγωγική έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, τότε ήρθε η ώρα να διοχετεύσεις αυτήν τη θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Έχεις ένα φανταστικό ρομαντικό δυναμικό που σε παροτρύνει να το αναγνωρίσεις και να το αγκαλιάσεις. Μην βλέπεις τους περισπασμούς της ερωτικής σου ζωής σαν κάτι που φέρνει αναστάτωση. Η καρδιά σου, σου λέει τι θέλει. Δώσε της λοιπόν αυτό που θέλει!

Δίδυμος

Η θετική ατμόσφαιρα περιμένει να αγκαλιαστεί μέσα στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αν καταφέρεις να τη συνδυάσεις με την αισιοδοξία που προσφέρεται αυτό το διάστημα, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην κάνεις τα σέξι βήματα που επιθυμείς. Για σένα το ερωτικό ποτήρι είναι μισογεμάτο. Ο εραστής σου θα εκτιμήσει αναμφίβολα τη δικαιολογημένη, σίγουρη προσωπικότητά σου, αν την αφήσεις να λάμψει!

Καρκίνος

Η ένεση του σέξι αυθορμητισμού στα ερωτικά σου, είναι σίγουρα χρήσιμη και διασκεδαστική. Πρόσεξε μόνο μην παρουσιάσει αστάθειες, η ατρόμητη προσέγγισή σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε μια εμπνευσμένη, περιπετειώδη ή καινοτόμο ιδέα για να ανάψεις τη σπίθα στη σχέση σου. Διαφορετικά – αν ανοιχτείς – υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλλεις και να μην καταφέρεις τίποτα.

Λέων

Κάτι κερδίζει δυναμική τώρα στο δεσμό σου. Το να βλέπεις κάτι να αναβιώνει ή να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση θα είναι αρκετό για να γευτείς το πάθος με τον εραστή σου. Όμως μια ασταθής ή βιαστική προσέγγιση σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου, μπορεί να θαμπώσει τη μαγεία που προσφέρεται. Μην διακόψεις μια υπέροχη ευκαιρία, παρασυρόμενη από την ορμή σου.  

Παρθένος

Η αλληλεπίδραση με τους άλλους θα είναι πολύ σημαντική για σένα τώρα. Θα ενισχύσει την εγγύτητα που έχεις με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με κάποιον ή να συμμετέχεις σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση θα έχει παθιασμένα αποτελέσματα. Κάτι θα μπορούσε να σχηματιστεί και να ανθίσει αρκετά γρήγορα – αν δεχτείς να συμβεί. 

Ζυγός

Έχεις μια υπέροχη και έγκαιρη κοσμική υποστήριξη για να ταρακουνήσεις το δεσμό σου αυτό το διάστημα. Έχεις μια βελτιωμένη ικανότητα να εστιάζεις σ’ αυτό που έχει γίνει κουραστικό ή μονότονο και προσφέρεις δημιουργικές και εμπνευσμένες λύσεις. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μην υποτιμάς τη νέα περίοδο της ερωτικής σου ζωής.  

Σκορπιός

Η άσκηση της ανεξαρτησίας σου θα είναι απαραίτητη και ελκυστική μέχρι ένα σημείο. Επειδή ο εραστής σου μπορεί να θεωρήσει πως κωλυσιεργείς. Ίσως, να σε θέλει για τον εαυτό του κι έχει αφιερώσει συγκεκριμένο χρόνο για να το κάνει. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο σημαντική είναι η προσωπική σου αναζήτηση. Αυτός που αγαπάς μπορεί να χρειαστεί να το αναβάλλει.

Τοξότης

Παρά τις πιέσεις που δέχεσαι, δεν είσαι υποχρεωμένη να μιλήσεις σε ένα πλήθος ανθρώπων για τα συναισθήματα που έχεις για κάποιο άτομο. Είναι κατανοητό όμως γιατί μπορεί να πιστεύεις πως θα κάνεις ό, τι είναι δυνατόν για να λύσεις το πρόβλημα.. Όμως μπορείς να κρίνεις μόνη σου – και καλύτερα από όλους – ό, τι αφορά αυτό που αποκαλύπτεις. Υπάρχουν οφέλη από το τελευταίο.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά ζητήματα θα οδηγήσουν στην καθυστέρηση ή την αναβολή ενός παθιασμένου σχεδίου. Μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε μια συμφωνία περιορισμού των δαπανών σας σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Κοιτάξτε όμως κι οι δυο τη φωτεινή πλευρά. Απελευθερώνετε χρόνο και πόρους με άλλους τρόπους. Το να βάλετε τα κεφάλια σας μαζί για να βρείτε ιδέες για το πού θα ξοδεύετε περισσότερα, ίσως σας φανεί πολύ διασκεδαστικό.

Υδροχόος

Σπάνια έχεις την τάση να μοιράζεσαι μισοτελειωμένες ιδέες ή έννοιες. Αλλά με τη Σελήνη να επηρεάζει τις διαδικασίες σκέψης και επικοινωνίας σου, θα μπορούσες να μοιραστείς ακόμη και το πιο αόριστο όραμα με τον εραστή σου. Όμως μόλις πεις αυτά που θέλεις να πεις, αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου να προσφέρει τη συμβουλή του… γιατί αξίζει τον κόπο!  

Ιχθύς

Το φεγγάρι δίνει μια αποφασιστική ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου τώρα. Γι’ αυτό άφησε αυτή τη σεληνιακή επιρροή να σου επιτρέψει να λάβεις την κατάλληλη προσοχή ή στοργή από τον εραστή σου. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στην πίστη σου πως το δικαιούσαι. Κάποιος φέρνει τα σωστά επίπεδα ενέργειας στη σχέση σας. Βυθίσου σ’ αυτή! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments