Ελλάδα

Βούλα: Συνελήφθη 21χρονος που παρενοχλούσε ανήλικες

Βούλα: Συνελήφθη 21χρονος που παρενοχλούσε ανήλικες
Βούλα: Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται 21χρονος ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να συλλάβουν 21 χρονο σάτυρο στην περιοχή της Βούλας, οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες κοπέλες. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος επιδειξίας ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες Γυμνάσιου και Λυκείου τις οποίες είτε τις ακολουθούσε και επιτίθονταν μόλις έβρισκε ευκαιρία, είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία προκειμένου να αιφνιδιάσει τα θύματα του. Υπενθυμίζουμε πως πέραν του περιστατικού στην Βούλα, το τελευταίο διάστημα, καθηγητής του ΕΚΠΑ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση φοιτητριών του.

Πώς οι αρχές έφτασαν στην σύλληψή του δράστη στην Βούλα

Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τον σάτυρο ο οποίος είναι 21 ετών Έλληνας. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο 21χρονος είχε πλησιάσει δύο ανήλικες 14 ετών και αυνανιζόταν μπροστά τους μέρα μεσημέρι!

O 21χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Η μητέρα των δύο ανηλίκων είναι ιατροδικαστής.

Δείτε την ανάρτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Χρήστου Μπαλάσκα

Βούλα

Σεξουαλική παρενόχληση: Εισαγγελική παρέμβαση για τον καθηγητή του ΕΚΠΑ

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία φοιτητριών του ΕΚΠΑ ότι καθηγητής τις παρενοχλεί σεξουαλικά και ζητούν την απομάκρυνσή του. Ήδη ο καθηγητής έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων από την Πέμπτη.

Την παρέμβασή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπουλου προκάλεσαν οι καταγγελίες για τον καθηγητή του ΕΚΠΑ που φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του να παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτήτριες.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί μεταξύ άλλων αν έχουν τελεστεί αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και παράνομη βία.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο γραφείο του από φοιτήτριες που γέμισαν την πόρτα του με χαρτιά με καταγγελίες-σοκ.

Τι καταγγέλουν οι φοιτήτριες

Οι φοιτήτριες καταγγέλλουν τον καθηγητή τους πως τις παρενοχλεί. Το κίνημα #metoo στο ΕΚΠΑ έχει αναστατώσει την Σύγκλητο και τα παιδιά. Οι φοιτήτριες απαιτούν την απομάκρυνσή του. «Έχει προχωρήσει σε πολλαπλές και κατ΄ εξακολούθηση σεξουαλικές παρενοχλήσεις και παραβιαστικές συμπεριφορές εις βάρος συμφοιτητριών μας» αναφέρει ο φοιτητικός σύλλογος και απαιτεί την άμεση και οριστική απομάκρυνση του.

Οι φοιτήτριες μάλιστα καταγγέλλουν ότι φοβούνται ακόμα και να πάνε στο μάθημα του. Το θέμα έχει αναστατώσει το ΕΚΠΑ, και ήδη γίνεται ΕΔΕ για το θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments