Lifestyle

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με καυτό μπικίνι στη πισίνα της στη Χαλκιδική

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με καυτό μπικίνι στη πισίνα της στη Χαλκιδική
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η γνωστή παρουσιάστρια περνά ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας στο εξοχικό της στη Χαλκιδική και πόζαρε με αποκαλυπτικό μπικίνι στην πισίνα της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι, αναμφίβολα, μια από τις ωραιότερες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης. Διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, είναι πανύψηλη και ξεχωρίζει για το σπινθηροβόλο βλέμμα της. Η 57χρονη τηλεπερσόνα «βάζει κάτω» πολλές 20ρες, αφού διατηρεί τη σιλουέτα της σε άριστα επίπεδα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» κάνει τις διακοπές της στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, περνώντας στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με ένα μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό μπικίνι που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της.

«Σαν τη Χαλκιδική και το καρπούζι. Καλό ΣΚ αγαπημένοι μου!» έγραψε στη λεζάντα του post της.

Στα 57 της διαθέτει κορμί θανατηφόρο καθώς γυμνάζεται συστηματικά ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

«Στις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει 20 κιλά. Τα έχασα με πολύ κόπο, προσπάθεια αλλά και σχετική στέρηση. Εννοείται! Και παστίτσιο θα φάω. Όταν ήμουν στο λύκειο, είχα πάρει 7 – 8 κιλά. Είχα πάει σε μία κατασκήνωση στην Ελβετία με το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών κι εκεί επικράτησε η ψυχολογία του τύπου “θα τρώνε όλοι οι άλλοι κι εγώ θα μένω νηστική;”. Και λίγο τα λιπαρά βούτυρα, οι μαρμελάδες και οι σοκολάτες, το αποτέλεσμα ήταν να μη με γνωρίσουν οι γονείς μου στο αεροδρόμιο. Ήμουν σαν πρησμένη μπάλα», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments