Lifestyle

Δάφνη Καραβοκύρη: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα

Δάφνη Καραβοκύρη: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα
Δάφνη Καραβοκύρη: Η γνωστή και όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό και «έριξαν» το Instagram, με την ανάρτησή της να γεμίζει «καρδούλες».

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η εποχή της. Αυτό αποδεικνύει η Δάφνη Καραβοκύρη. Η γνωστή δημοσιογράφος ξεκίνησε τις εξορμήσεις της στις παραλίες και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που «έριξαν» το διαδίκτυο, αφού το post γέμισε με «καρδούλες» και άκρως κολακευτικά σχόλια για την, ομολογουμένως, εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Εξάλλου, δεν είναι πρώτη φορά που η Δάφνη Καραβοκύρη εντυπωσιάζει με την ομορφιά της. Η εκθαμβωτική μελαχρινή είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και έχει ωραίο γούστο.

Το γεγονός αυτό είναι πάντα εμφανές και στις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Δάφνη Καραβοκύρη ποζάρει στην άμμο, φορώντας ένα υπέροχο λευκό ολόσωμο μαγιό, μπροστά στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και καλαίσθητο. Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, που οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν αμέτρητα likes και σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως όλα δείχνουν, οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στη Λήμνο, όπου υπάρχει η μοναδική έρημος της Ευρώπης!

Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments