Lifestyle

Γνωστή αθλητικογράφος… έκαψε πρόεδρο ομάδας

Γνωστή αθλητικογράφος… έκαψε πρόεδρο ομάδας
Γνωστή αθλητικογράφος: Μία αισθησιακή φωτογράφιση με το μοντέλο και πρώην τσιρλίντερ της ομάδας, έμελε να οδηγήσει τον πρόεδρο της ομάδας σε παραίτηση.

Γνωστή αθλητικογράφος έκαψε τον πρόεδρο της Ούφα με μία αισθησιακή φωτογράφιση. Ο πρόεδρος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αισθησιακές φωτογραφίες με το μοντέλο Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ.

Η σέξι φωτογράφηση που έκανε ο πρόεδρος της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ με την αθλητικογράφο, μοντέλο και πρώην τσιρλίντερ της ομάδας, Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ, οδήγησε στην παραίτησή του.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας

Σε δηλώσεις του, ο Μουρζαγκούλοφ τόνισε πως ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τη φωτογράφιση και τον ντόρο που θα προκαλούσαν στην Μπασκιρία, μια επαρχία της κεντρικής Ρωσίας με έντονο ισλαμικό στοιχείο.

«Καταλαβαίνω πως στη συντηρητική Μπασκιρία πολλοί θα με καταδικάσουν για αυτή τη φωτογράφιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φύγω από επικεφαλής της Ούφα» είπε σχετικά.

«Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, αλλά ο Ρόστισλαβ είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» σχολίασε η αθλητικογράφος. Γνωστή αθλητικογράφος

Εκρηκτική είναι και η Έρικα Φερνάντεζ

Στην Κολομβία είναι δεδομένο πως οι φανατικοί υποστηρικτές του ποδοσφαίρου που σέβονται τον εαυτό τους έχουν σίγουρα παρακολουθήσει τουλάχιστον μία φορά εκπομπές που παρουσιάζει η πανέμορφη, Erika Fernandez. Η καυτή Κολομβιανή αθλητικογράφος έχει καταφέρει – με το σπαθί της – να χτίσει τον μύθο της ομορφότερης στο χώρο όχι μόνο στη χώρα της αλλά και εκτός αυτής με τη φήμη της να εξαπλώνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Η πανέμορφη Κολομβιανή δημοσιογράφος διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες συχνά επιδεικνύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας δαντελωτά εσώρουχα και μικροσκοπικά μπικίνι, κάνοντας τους 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους της να πηγαίνουν κατευθείαν για κρύο ντους. Η Erika συνηθίζει να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη με τις εμφανίσεις της κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές της που την ακολουθούν φανατικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κολομβίας οι άνδρες τρέχουν να ενημερωθούν από την Έρικα, με την αθλητικογράφο να έχει δική της εκπομπή στο FoxSports της χώρας. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα από αυτό που οι συμπατριώτες της παρακολουθούν επί καθημερινής βάσεως.

Έρικα Φερνάντεζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments