Πολιτική

Ανδρουλάκης: Την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την ορίζουν τα μέλη

Ανδρουλάκης: Την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ την ορίζουν τα μέλη
Ανδρουλάκης: Την ενόχληση του σχετικά με την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε σχετικά με την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Να θυμίσουμε ότι με ανάρτησή του στα social media ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε το σχόλιό του για την υπερψήφιση της άρσης ασυλίας του Ιωάννη Λαγού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Την ενόχληση του εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη (IONIAN TV) για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα εσωκομματικά του κόμματος. Όπως είπε, «την ηγεσία την παράταξης θα την επιλέξουν τα μέλη και οι φίλοι μας, με διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες, όχι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ή άλλοι παράγοντες».

“Προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προκλητικό και αναιδές να εμπλέκονται στα εσωκομματικά άλλων πολιτικοί “

Επιπλέον, υπογράμμισε πως είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού το να μη σχολιάζουν πολιτικά στελέχη τα εσωτερικά άλλου κόμματος. «Προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προκλητικό και αναιδές να εμπλέκονται στα εσωκομματικά άλλων πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα», προσθέτοντας ότι η αυτονομία των κομμάτων είναι θέμα δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως ο ευρωβουλευτής του κόμματος, παρότι δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την πρόθεση του του για τις εσωκομματικές διαδικασίες, θεωρείται μια βέβαιη υποψηφιότητα.

Ανδρουλάκης: «Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί της κυβέρνησης, έρχονται σε σύγκρουση με την σκληρή πραγματικότητα»

«Η κυβέρνηση, μέρες τώρα, παρουσιάζει ως επιτυχία το πράσινο χρώμα της χώρας στον χάρτη θετικότητας, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), ο οποίος “πρασίνισε” λόγω της προσθήκης των selftests, πρακτική που δεν ακολουθούν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες», σημειώνει ο Νίκος Ανδρούλακης.

«Ωστόσο, στον χάρτη του ίδιου Κέντρου για τα ταξίδια, όπου προσμετρούνται και άλλοι παράγοντες όπως είναι ο αριθμός των κρουσμάτων, η Ελλάδα -με εξαίρεση την Πελοπόννησο και τα νησιά- είναι δυστυχώς κόκκινη. Η πραγματικότητα είναι αυτή, όσο και αν επικοινωνιακά η Κυβέρνηση θέλει να την αποκρύψει.

Ως αποτέλεσμα, η Μ. Βρετανία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει την Ελλάδα, σε αντίθεση με την Πορτογαλία για παράδειγμα, στον κατάλογο με τις 12 χώρες από τις οποίες οι Βρετανοί θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε 10ήμερη καραντίνα», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments