Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, το όραμά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία πιθανές διαδρομές. Η πρόκληση που αντιμετωπίζεις περικλείει κάθε πιθανότητα που σε μεταφέρει σε άγνωστους προορισμούς. Όμως ό, τι κι αν κάνεις, μην επιλέξεις το εύκολο μονοπάτι και δεν κάνεις τίποτα. Κάνε μικρά αλλά σίγουρα βήματα προς τα εμπρός. Αυτό που είναι ασαφές τώρα, θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Ταύρος

Είναι σημαντικό να μην υποτιμάς την ικανότητά σου να αφαιρείς εμπόδια και να χτίζεις γέφυρες, ειδικά με κάποιον που θέλεις – και αξίζει να είσαι πιο κοντά. Όπως πάντα, το κλειδί για να το πετύχεις, είναι να ψάξεις βαθιά μέσα σου, στο πηγάδι της ευαισθησίας και της συμπόνιας σου. Προσπάθησε με αυτοπεποίθηση να πετύχεις την θεραπευτική σου επίδραση. Δεν θα είναι μάταια.

Δίδυμος

Βυθίζοντας τον εαυτό σου στη γαλήνη και την ησυχία μπορεί να σε καταπραΰνει και να σε θεραπεύσει τώρα. Η Σελήνη επηρεάζει την ιδιωτικότητα και την απομόνωση, ενθαρρύνοντάς σε να εστιάσεις περισσότερο στην φροντίδα του εαυτού σου. Μην ψάχνεις για πειστικές δικαιολογίες για να αποφύγεις την απαραίτητη ανάρρωση, ακόμα κι αν είναι σύντομος ο μοναχικός χαλαρωτικός χρόνος. Είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να είσαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου – για σένα και για κάποιον άλλο!

Καρκίνος

Η εμπιστοσύνη που έχει ο εραστής στις ικανότητές του θα τον κάνει να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν παρατηρητής, παρά σαν τον υποστηρικτή που χρειάζεσαι. Προσπάθησε να το έχεις κατά νου αν θέλεις τη βοήθειά του. Μπορεί να πιστεύει πως δεν έχει τίποτε να σου προσφέρει, αφού δε του ζητάς υποστήριξη. Απέφυγε περιττές επιπλοκές ζητώντας του…. αυτό που χρειάζεσαι.

Λέων

Κάτι κερδίζει δυναμική στο δεσμό σου τώρα. Το να βλέπεις κάτι να αναβιώνει ή να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση θα είναι αρκετό για να απολαύσεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου. Μια βιαστική προσέγγιση στα ερωτικά σου, θα διαλύσει τη μαγεία. Μην διακόψεις την υπέροχη ευκαιρία, με τη βιασύνη σου.

Παρθένος

Ο εραστής σου μπορεί να υποτιμήσει την ικανότητά σου να προσθέσεις δυο και δυο και να βγάλεις συμπεράσματα. Όμως η διαίσθησή σου θα σου πει κάτι που το ταίρι σου δεν έχει αποκαλύψει ακόμη. Τώρα, είναι σημαντικό να δώσεις χώρο και χρόνο στον εραστή σου για να επιλέξει την κατάλληλη στιγμή που θα σου μιλήσει. Κάνε λίγη παραπάνω υπομονή.

Ζυγός

Μπορείς να πιστέψεις το εμπνευσμένο όραμα της ερωτικής σου ζωής τώρα. Αυτό που μπορεί να πιστεύεις πως είναι ασταθές ή απρόσιτο ίσως είναι πιο εφικτό απ’ ό, τι νομίζεις. Η πίστη στην ικανότητά σου να πετύχεις μια μακροχρόνια ρομαντική φιλοδοξία είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα προς την κατάκτησή του. Αν εξακολουθεί να είναι σημαντικό για σένα, τότε μην χάνεις χρόνο!

Σκορπιός

Κάτι που μπορεί να έχεις κάνει σόλο, θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη συνεργασία με τον εραστή σου. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια υποστήριξη, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να τη ζητήσετε ο ένας από τον άλλον. Αυτός που αγαπάς ξέρει πώς θα μπορούσε να συνεισφέρει, αλλά δεν θέλει να σου δημιουργήσει αναστάτωση. Γίνε αυτή που θα ξεκαθαρίσει κάθε σύγχυση! 

Τοξότης

Μην αφήσεις την περηφάνια να εμποδίσει τη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης. Αυτή είναι μια στιγμή για να τη θυμάσαι. Το να ζητάς βοήθεια είναι σημάδι δύναμης και όχι αδυναμίας. Ο εραστής σου μπορεί να σου παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Είναι εξίσου πιθανό να μάθεις κάτι πολύτιμο αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και δεκτική στις συμβουλές του.  

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τη γραμμή μεταξύ του προσωπικού σου χρόνου και αυτού που περνάς με τον εραστή σου. Ίσως επιθυμείς την ελευθερία να επιδιώξεις κάποια ενδιαφέροντά σου και μια διευκρινιστική συζήτηση ανάμεσά σας, μπορεί να το κάνει αυτό πιο εύκολο. Μια απαραίτητη συζήτηση, θα βοηθήσει επίσης, στον επαναπροσδιορισμό και τη δημιουργία ορίων – και στις δύο πλευρές. 

Υδροχόος

Η φαντασία σου θα προσθέσει σπιρτάδα στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αντί να απορρίψεις τα οράματά σου σαν κάτι που πρέπει να κρατήσεις κρυφό, εξερεύνησε τις δημιουργίες του μυαλού σου για να δεις ποιες νέες παθιασμένες πόρτες ανοίγουν. Δεν θα χτυπήσεις τα χέρια σου στον αέρα με χαρά που πέτυχες τις επιθυμίες σου, αλλά θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα αδύνατα!

Ιχθύς

Αν είσαι ελεύθερη, τότε προσπάθησε να καταλάβεις πόση πρόοδο θα έχεις στα ερωτικά σου με τη βοήθεια των φίλων σου. Μια γνωριμία που θεωρείς ενδιαφέρουσα αλλά τίποτα περισσότερο… πιθανόν να έχει σοβαρές και παθιασμένες δυνατότητες. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένα ανοιχτό μυαλό οδηγεί πάντα σε αποκαλύψεις και ανακαλύψεις – ειδικά σχετικά με το άτομο που είχες απορρίψει βιαστικά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments