Lifestyle

Άγγελος Λάτσιος: Χαμός με τη γυμνή φωτογραφία του

Άγγελος Λάτσιος: Χαμός με τη γυμνή φωτογραφία του
Άγγελος Λάτσιος: Τα βλέμμετα των χρηστών του Instagram μαγνήτισε ο Άγγελος Λάτσιος, ανεβάζοντας μια γυμνή φωτογραφία.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος έβαλε «φωτιά» στον Instagram δημοσιεύοντας μια γυμνή φωτογραφία του. Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρωτότοκό της. Ο γιος της παρουσιάστριας είναι ενεργός στα social media και δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με τους φίλους, τις αδερφές του αλλά σχολιάζει κατά καιρούς και τις φωτογραφίες της μαμάς του.

Άγγελος Λάτσιος: Δίχασε τους followers του

Δίχασε τους followers του η ανάρτηση που έκανε το Σάββατο το βράδυ ο Άγγελος Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Στη φωτογραφία φαίνεται ένας γυμνασμένος άνδρας που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα καθώς η φωτογραφία είναι θαμπή, μακρινή και ασπρόμαυρη. Η φωτογραφία προκάλεσε πολλούς, οι οποίοι έγραψαν αρνητικά σχόλια για τον ίδιο όσο και για την μητέρα του, ενώ άλλοι εκφράστηκαν θετικά τονίζοντας πως είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

View this post on Instagram

A post shared by Aggelos Latsios 🍞 (@aggelos_latsios)

Άγγελος Λάτσιος: Σχολίασε φωτογραφία της μητέρας του

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει κρατώντας κεράσια που έχει φυτέψει στον κήπο του σπιτιού της. Η Ελένη Μενεγάκη, ντυμένη στα λευκά, φωτογραφήθηκε με τα κεράσια, δείχνοντας πως εκτός όλων των άλλων έχει ταλέντο και στην… παραγωγή φρούτων.

Η φωτογραφία της, όπως πάντα, απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από θαυμαστές, ενώ ανάμεσα σε εκείνους που της σχολίασαν ήταν και ο γιος της, Αγγελος Λάτσιος, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά την τεράστια αδυναμία που έχει στη διάσημη μαμά του. “Goddess”, είπε συγκεκριμένα ο Άγγελος Λάτσιος, δηλαδή “θεά”, και εκείνη έσπευσε να του απαντήσει: “Παιδί μου”, βάζοντας και μία καρδούλα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments