Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα – Χαμός στο αεροδρόμιο

Τριαντάφυλλος: Έρχεται σήμερα στην Αθήνα – Χαμός στο αεροδρόμιο
Τριαντάφυλλος: Υποδοχή Champions League προετοιμάζουν για τον πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Τετάρτης. Μετά από 11 φορές που βρέθηκε προτεινόμενος και έξι μήνες συμμετοχής στο παιχνίδι ο τραγουδιστής επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στα πάτρια εδάφη. Μαζί του ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα την επόμενη ημέρα σχολίασαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λέγοντας πως περίμεναν πως θα βγουν στον τάκο.

Ο Ντάφυ μπορεί να ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και να αγωνίστηκε ελάχιστα στον στίβο μάχης, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός και συνάμα ο πιο αντιπαθητικός παίκτης των τηλεθεατών, μετά βέβαια τον Αλέξη Παππά! Ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στην οικογένειά του, ανυπομονώντας να σφίξει στην αγκαλιά του τη σύζυγό του Δήμητρα και φυσικά τον μονάκριβο γιο του, Νικόλα.

Μεγάλη υποδοχή στον Τριαντάφυλλο

Αύριο Δευτέρα στις 15.00, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αναμένεται να πατήσει και πάλι το πόδι του στα πάτρια εδάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αναμένεται να δώσουν το παρών θαυμαστές του απ’ όλη την Ελλάδα.

Από την Ρόδο τον τόπο καταγωγής του, αλλά και από την Χαλκίδα, την Λάρισα την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση έχει κοινοποιηθεί στις ομάδες του καλλιτέχνη τα μέλη των οποίων τον στήριζαν όλο αυτό το διάστημα… με τον κόσμο ν΄ανταποκρίνεται στο αυριανό κάλεσμα.

Συμβούλιο ασυλίας με εντάσεις

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός , αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον «Ντάφυ» και την Ελένη να… ξεκατινιάζονται, τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και μεικτές μάχες, δηλαδή θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη Κατσούλη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι, η Καρολίνα ένιωσε ανακούφιση, με τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».

Ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε όλους τους survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments