Lifestyle

Τριαντάφυλλος Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα

Τριαντάφυλλος Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα
Τριαντάφυλλος Survivor: Επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση του την προηγούμενη Τετάρτη.

Σήμερα (07/06) το μεσημέρι επέστρεψε στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος. Να θυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Τετάρτης. Μετά από 11 φορές που βρέθηκε προτεινόμενος και έξι μήνες συμμετοχής στο παιχνίδι ο τραγουδιστής επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στα πάτρια εδάφη. Μαζί του υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως το είχαν προαναγγείλει επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Εκεί τον υποδέχτηκαν κάμερες, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και φυσικά αρκετοί θαυμαστές του Ντάφυ που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν πίσω στην Ελλάδα.

Μεγάλη υποδοχή στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου πάτησε και πάλι το πόδι του στα πάτρια εδάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσαν το παρών θαυμαστές του απ’ όλη την Ελλάδα.

Από την Ρόδο τον τόπο καταγωγής του, αλλά και από την Χαλκίδα, την Λάρισα την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση είχε κοινοποιηθεί στις ομάδες του καλλιτέχνη τα μέλη των οποίων τον στήριζαν όλο αυτό το διάστημα  με τον κόσμο ν΄ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Συμβούλιο ασυλίας με εντάσεις

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός , αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον «Ντάφυ» και την Ελένη να… ξεκατινιάζονται, τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και μεικτές μάχες, δηλαδή θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη Κατσούλη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι, η Καρολίνα ένιωσε ανακούφιση, με τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».

Ο «Ντάφυ» αποχαιρέτησε όλους τους survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό.

Απίστευτο το ποσό που κέρδισε

Ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς η αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ.

Όπως είπε, ο Τριαντάφυλλος λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι. Σίγουρα, το κασέ του θα ανέβει πολύ και στα νυχτερινά κέντρα με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments