Lifestyle

50χρονη Ελληνίδα σκοτώνει με το σημάδι στα επίμαχα

50χρονη Ελληνίδα σκοτώνει με το σημάδι στα επίμαχα
50χρονη Ελληνίδα σκοτώνει με το σημάδι στα επίμαχα σημεία. Απόδραση στις Σπέτσες με φίλους έκανε η 50χρονη Ελληνίδα, μητέρα δυο παιδιών και κατάφερε να αναστατώσει τα πλήθη με το κορμί της.

Διατηρεί το κορμί της σε εξαιρετική κατάσταση, έχει καλίγραμμα σιλουέτα καιείναι αθεράπευτα γοητευτική. Η Μαρία Καλάβρια μπορεί να έχει «πατήσει» τα 50, αλλά βάζει κάτω πολλές 25ρες μιας και ο χρόνος φαίνεται πως δεν έχει περάσει από πάνω της.

Πρόσφατα έκανε μια μικρή απόδραση στο γραφικό νησί των Σπετσών. Η Ελληνίδα καλλονή είναι μητέρα δυο παιδιών και κατάφερε να αναστατώσει τα πλήθη με το κορμί της.

Η καλοκαιρινή εξόρμιση στις Σπέτσες για τη Μαρία Καλάβρια συνοδεύτηκε με φίλους για να περάσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα, τις οποίες στιγμές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η Μαρία Καλάβρια πόζαρε σε πολυτελές σκάφος με ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό και ξεσήκωσε τα πλήθη, καθώς διαγράφονται οι ρώγες. Η εντυπωσιακή και κομψή κυρία ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό και πραγματικά κόβει την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments