Οικονομία

Παπαθανάσης: «Έρχεται» νομοσχέδιο για την απλοποίηση του επενδυτικού περιβάλλοντος

Παπαθανάσης: «Έρχεται» νομοσχέδιο για την απλοποίηση του επενδυτικού περιβάλλοντος
Παπαθανάσης: Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης έκανε γνωστό πως «έρχεται» νομοσχέδιο όπου θα απλοποιεί τις διαδικασίες στο επενδυτικό περιβάλλον.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης έκανε γνωστό πως «έρχεται» νομοσχέδιο όπου θα απλοποιεί τις διαδικασίες στο επενδυτικό περιβάλλον.

Μιλώντας στο ελληνογερμανικό οικονομικό φόρουμ ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε πως στο νέο νομοσχέδιο θα επιτυγχάνεται η ευελιξία στους επενδυτές, μειώνονται δραστικά οι χρόνοι, εισάγονται νέα εργαλεία ενίσχυσης, με την έμφαση να δίνεται στη μεταποίηση και στην καινοτομία και επίσης στις λιγνιτικές περιοχές και στις βιομηχανίες που είχαν κλείσει και επανεκτιμούν. Επίσης, θα παρέχονται κίνητρα σε εταιρίες που θέλουν να εγκατασταθούν εδώ.

Για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών

Ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε σε σχέση με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, ότι σε πολύ λίγο διάστημα ψηφιοποιήθηκαν αρκετές πτυχές του Δημοσίου και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η περαιτέρω επιτάχυνση της οικονομίας μας. «Να φέρουμε πίσω όσους έχουν φύγει. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ ψηλά στον επενδυτικό χάρτη, η οικονομία μας ανακάμπτει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments