Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του 32χρονου πιλότου για την ψυχολόγο

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση του 32χρονου πιλότου για την ψυχολόγο
Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν, καθώς ο πιλότος κατέθεσε ότι γνώριζε σχετικά με την ψυχολόγο.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν και το αν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα. Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής σε μια νέα εξέλιξη για την υπόθεση της άγριες δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζεται πως η κα Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αποστείλει εξώδικο στον Σύλλογο Ψυχολόγων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αυτή τη φορά η κατάθεση του 32χρονου πιλότου αφορούσε το ζήτημα της «ψυχολόγου», Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έχει βρεθεί έντονα στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και όχι την δολοφονία της συζύγου του.

Νέα κατάθεση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Οι αρχές κάλεσαν τον τραγικό σύζυγο προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους σχετικά με τη δράση της «ψυχολόγου» Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιαζόταν ως κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν.

«Σημαντικές» οι συμβουλές που τους έδινε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την «ψυχολόγο» δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διαγραφή της κυρίας Μυλωνοπούλου είχε να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα και όχι για τα ανύπαρκτα πτυχία της όπως ανέφεραν από τη Μεγάλη Στοά Ελλάδος.

Τα προφίλ των δραστών

Ο βίαιος «ξανθός» που σιχαίνεται τις γυναίκες και ο «Γιάννης» κύριοι ύποπτοι της δολοφονίας της Καρολάιν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η αστυνομία έχει επικεντρωθεί σ’ έναν συγκεκριμένο ύποπτο στην έρευνά της για την ανακάλυψη της ταυτότητας ενός εκ των τριών δραστών της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Η περιγραφή του ομοιάζει αρκετά με εκείνη του κακοποιού που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν, στο Αλεποχώρι. Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ των θυμάτων και της συμμορίας και πιθανότατα αυτό το πρόσωπο έχει πληροφόρηση ακόμα και μέσα από το αεροδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments