Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τη Φαίη Σκορδά

Άσχημα τα νέα για τη Φαίη Σκορδά
Άσχημα τα νέα για τη Φαίη Σκορδά με χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης που άγγιξαν μονοψήφιο αριθμό.

Δεν τα πάει καλά το «Πρωινό« του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η εκπομπή φτάνει λίγες ημέρες και με τα βίας το 10%, ενώ δύσκολα ξεπερνάει τις περισσότερες φορές το 8%. Τα μονοψήφια νούμερα δεν συνάδουν με την γνωστή, πρωινή, εκπομπή για τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου. Ο μέσος όρος αναμένεται να μην ξεπεράσει το διψήφιο.

Κι όλα αυτά ενώ έχουμε μπει στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και οι εξορμήσεις στις παραλίες αυξάνονται, όσο βαδίζουμε στον Ιούλιο, τον πιο δύσκολο μήνα για τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς αρχίζουν και οι πρώτες άδειας και καλοκαιρινές διακοπές για πολύ κόσμο που δεν κάθεται μπροστά από την μικρή οθόνη, ειδικά τις ώρες του «Πρωινού».

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

«Η φωλιά των Κου Κου» στο Star ήταν στην πρώτη θέση τηλεθέασης για τη συγκεκριμένη ζώνη, κυρίως λόγω των αποκλειστικών του MasterChef, ενώ το «Ευτυχείτε» του OPEN ήταν στη δεύτερη θέση. Κατερίνα Καταβάτου και η συνονόματή της Καινούργιου έχουν λόγο να αισθάνονται κάπως καλύτερη από την, επίσης ξανθιά, καλλονή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments