Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Πέμπτη 10/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει τη Πέμπτη 10/06
8 λέξεις σήμερα: Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ιφιγένεια φτάνει στα άκρα τον εκβιασμό προς τον Ροδά κι αυτός αναγκάζεται να ενδώσει. Ο Έκτορας αρχίζει να θαυμάζει τις ικανότητες της Δάφνης, μη γνωρίζοντας την κρυφή συνεργασία της με τον Αιμίλιο.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Η Βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του.

Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα γνωστοποιούν στην Ιφιγένεια ότι χωρίζουν κι εκείνη αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μπας και σώσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Άλκης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως θα φύγει στην Αμερική για την υποτροφία. Ο Έκτορας αρχίζει να φλερτάρει με τη Δάφνη και την καλεί να βγουν για φαγητό. Η Ηλιάνα μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και το μυαλό της αρχίζει πάλι να της παίζει παιχνίδια.

Ο Άκης την συμβουλεύει να δει ψυχίατρο, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο Αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δωρίσει δύο πίνακές του για φιλανθρωπικό σκοπό. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του Άκη και της Αποστολίας, φτάνει.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments