Ελλάδα

Θήβα: Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες – 2 ανήλικοι

Θήβα: Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες – 2 ανήλικοι
Θήβα: Σκηνές Far West στον καταυλισμό Πυρί Θήβας το πρωί της Πέμπτης 11/6. Από τον καταιγισμό πυροβολισμών τραυματίστηκαν 5 άνθρωποι, εκ των δυο οποίων δυο ήταν ανήλικοι.

Σκηνές Far West έζησαν οι κάτοικοι στον καταυλισμό Πυρί της Θήβας, το πρωί της Πέμπτης 11/6. Από τον καταιγισμό πυροβολισμών τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερεις ήταν γυναίκες, μια μάλιστα ανήλικη, ενώ και το πέμπτο θύμα ήταν ένα ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την περιοχή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στον καταυλισμό κατοικούν Ρόμα, όποτε δεν αποκλείετε το επεισόδιο να είναι συνέχεια βεντέτας μεταξύ φατριών.

Συγκεκριμένα, τέσσερις γυναίκες, η μία ανήλικη και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, από σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε, ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Θηβών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments