Lifestyle

Δάφνη Καλύβα: Τα έβγαλε και μας πέταξε τα μάτια

Δάφνη Καλύβα: Τα έβγαλε και μας πέταξε τα μάτια
Δάφνη Καλύβα: Είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα, ενώ το προφίλ της στο Instagram διαθέτει την απαραίτητη αισθησιακή νότα για αυτό και έχει μεγάλη επιτυχία.

Το ελληνικό μόντελινγκ έχει παρελθόν και σίγουρα διαθέτει μέλλον. Γνήσια εκπρόσωπος του ελληνικού μόντελινγκ είναι η Δάφνη Καλύβα. Το γνωστό μοντέλο διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και καταγάλανα μάτια.

Πιο συγκεκριμένα, η Δάφνη Καλύβα διαθέτει όλο το πακέτο, όμορφο πρόσωπο, γαλανά μάτια και εντυπωσιακές αναλογίες. Είναι Επαγγελματίας μοντέλο, κάνει καριέρα στο εξωτερικό και αποτελεί Μούσα για κάθε φωτογράφο αλλά και brand που θέλει να διαφημίσει το προϊόν του.

Το προφίλ στο Instagram

Η ίδια έχει δώσει στο προφίλ της στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο αέρα μοντέλου εξωτερικού. Με αισθητική που απουσιάζει από τα ελληνικά προφίλ, η Δάφνη μετράει 19.400 ακόλουθους στο Instagram και ναι ο αριθμός είναι ελάχιστος για την ποιότητα που βγάζει στο Instagram.

Λάτρης των ταξιδιών, αισθάνεται ευλογημένη για το επάγγελμά της καθώς της δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη και να φωτογραφηθεί στα πιο όμορφα μέρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments