Lifestyle

Φάρμα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Φάρμα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
Φάρμα: Οι τέσσερις φιναλίστ, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), Κώστας Γκρέκας και Κυριακή Κατσογρεσάκη έδωσαν τη μεγάλη μάχη στον τελικό της Φάρμας.

Η Φάρμα επέστρεψε φέτος στις 12 Μαρτίου μετά από χρόνια και μέσω του ΑΝΤ1. 14 υποψήφιοι… αγρότες μπήκαν στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλοι, οι οποίοι έκαναν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Μετά από τρείς συναρπαστικούς μήνες έφτασε στο τέλος της και ο πρώτος κύκλος της νέας εποχής του ριάλιτι ολοκληρώθηκε με τον χθεσινό τελικό.

Οι τέσσερις φιναλίστ, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), Κώστας Γκρέκας και Κυριακή Κατσογρεσάκη έδωσαν μεγάλες μάχες για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Στον αχυρώνα επέστρεψαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο ριάλιτι και η συγκίνηση ήταν έκδηλη.

Το… μενού του τελικού στη Φάρμα περιελάμβανε τέσσερα αγωνίσματα, αλλά και ψηφοφορία των υπόλοιπων 18 παικτών, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πρώτο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.

Δεύτερο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

Τρίτο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.

Τέταρτο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.

Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, κατέκτησε την κορυφή.

Μεγάλος νικητής στη Φάρμα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008, αξίας 25.000 ευρώ. Στο τέλος του αγωνίσματος, μάλιστα, κατάρρευσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments