Lifestyle

Πετρούλα Κωστίδου: Δείτε πως είναι σήμερα

Πετρούλα Κωστίδου: Δείτε πως είναι σήμερα
Πετρούλα Κωστίδου: Δείτε πως είναι σήμερα η, τότε ξανθιά, καλλονή που αναστάτωνε την τηλεόραση με τις εμφανίσεις της.

Η Πετρούλα Κωστίδου αποφάσισε να μείνει μακριά από την τηλεόραση, και να αλλάξει προσανατολισμό. Πλέον ασχολείται με την Ψυχολογία, και θέλει να πάρει το πτυχίο της.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει: «Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου».

Όσον αφορά τον ρόλο που είχε στην τηλεόραση, χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε αν έχει μετανιώσει. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση».

Η Πετρούλα Κωστίδου έχει αφήσει πίσω της το χαριτωμένο και αισθησιακό κορίτσι του δελτίου καιρού.

Σε συνέντευξή της παραδέχτηκε την πλαστική επέμβαση που έκανε και μίλησε για την προσωπική της ζωή και με τι ασχολείται σήμερα.

Η Πετρούλα σήμερα είναι αγνώριστη εμφανισιακά. Μάλιστα, ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που την γνωρίσαμε, καθώς γράφει το δικό της βιβλίο. Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, αναφέρθηκε σε αυτό, αλλά και στην μεγάλη της αλλαγή εμφανισιακά: «Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταν να δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!».

Δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει η Πετρούλα.

Στιγμές δόξας της παλιάς, καυτής Πετρούλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments