Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [12/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου.

Κριός 

Έχεις επιλογές σχετικά με την έκφραση των σκέψεων ή των συναισθημάτων απέναντι στο ταίρι σου. Όμως θα προτιμούσες μια μόνο επιλογή κι όχι πολλές. Θα επικρατήσει σύγχυση στα ερωτικά σου, αλλά για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο τον αγαπάς, χρειάζεσαι την καρδιά κι όχι το μυαλό σου. Άφησε τα λόγια και τα συναισθήματά σου να ρέουν φυσικά και μην κάνεις τίποτα περισσότερο.

Ταύρος

Οι πληροφορίες θα φτάνουν από διάφορες πηγές τώρα. Οι φίλοι θα συμβάλλουν σημαντικά, όπως και τα μέλη της οικογένειάς σου. Όμως μπορεί αυτό που επηρεάζει τη σχέση σου, να είναι οι ειδήσεις ή οι ιδέες του εραστή σου. Όσο απασχολημένη κι αν είσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου, αφιέρωσε χρόνο για να γίνεις για το ταίρι σου, ο ακροατής που χρειάζεται.

Δίδυμος

Μια περίπλοκη συζήτηση ή ανταλλαγή με τον εραστή σου μπορεί με τις προσπάθειές σου, να γίνει πιο ήρεμη και απλή. Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς αγωνίζεται να εκφραστεί με κρυστάλλινη σαφήνεια, οι σκέψεις και τα λόγια σου μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα. Θα έχεις το σωστό τρόπο στο μυαλό σου, για να ισορροπήσεις τη συζήτηση που οδηγεί σε τεταμένη ή αδέξια περιοχή.

Καρκίνος

Κάτι που φαίνεται άσχημο στην ερωτική σου ζωή, θα αυξήσει την περιέργειά σου σε σημείο που θα αποφασίσεις να φτάσεις στη ρίζα του. Όμως, το πρώτο βήμα απαιτεί την εξέταση αυτών που χρειάζεσαι από μια ερωτική σχέση και πόσες από τις ανάγκες σου ικανοποιούνται. Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα που απαιτείται προτού καταφέρεις να βελτιώσεις το συγχρονισμό ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Ο εντοπισμός των βελτιώσεων που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου, μπορεί να οδηγήσει στην επούλωση σε πολλά επίπεδα. Όμως αν γνωρίζεις τι δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί ή πρέπει να αντιμετωπιστεί, είναι το πρώτο βήμα για να αποδεχτείς τυχόν απογοητεύσεις. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει με ρυθμό που σου ταιριάζει. Η επούλωση χρειάζεται πάντα χρόνο, αλλά αξίζει πάντα την προσπάθεια, για να επιτευχθεί.

Παρθένος

Αν είχες λόγους να διατηρήσεις μια αγαπημένη φιλοδοξία ή να κάνεις όνειρα, τότε τώρα είναι η ώρα να επανεκτιμήσεις το γιατί. Αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να ανοιχτείς σ’ αυτόν που αγαπάς βάζοντάς τον στην εικόνα όσων σε πυροδοτούν και θέλεις να βιώσεις. Το να μοιράζεσαι την καρδιά σου ανοιχτά και ειλικρινά σημαίνει πως πρέπει να έχεις περισσότερη πίστη σ’ αυτό που βλέπεις στον ορίζοντα και σ’ αυτό που σκοπεύεις να πεις.

Ζυγός

Αν υπάρχει ένα ρομαντικό ζήτημα στο οποίο προσπαθείς να βρεις χρόνο για να εστιάσεις, τότε οι περισπασμοί από αλλού είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν απογοήτευση. Όμως μπορεί να θυμηθείς πόσο ευλογημένη είσαι με τη θρυλική ήρεμη και χαριτωμένη προσέγγιση σε θέματα που αφορούν τον έρωτα. Μπορεί να χρειαστεί μια σύντομη εξισορρόπηση, αλλά μπορείς να δώσεις την προσοχή που χρειάζεται ένα θέμα, σχετικό με τον έρωτα.

Σκορπιός

Κάτι που επηρεάζει το ρομαντισμό στη σχέση σου μπορεί να φαίνεται πολύ δελεαστικό και ελκυστικό. Ωστόσο, θα σκεφτείς καλά, αν αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Όμως η έναρξη μιας παθιασμένης περιπέτειας μπορεί να γίνει με αργούς ρυθμούς. Δεν χρειάζεται να συμβεί απερίσκεπτα ή βιαστικά. Άφησε την καρδιά σου να σε ωθήσει προς τα εμπρός και το κεφάλι σου να υπαγορεύσει το ρυθμό!

Τοξότης

Το κοσμικό κλίμα θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς περισσότερο στον εραστή σου. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα θα ρέουν εύκολα, όσο βαθιά και αν είναι. Όμως, το να είσαι πολύ επιφυλακτική ή φοβισμένη απέναντι σ’ αυτό που πρέπει να ειπωθεί θα αφήσει μια σημαντική συζήτηση ημιτελή. Αν αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που απέφευγες καιρό, τότε το ταίρι σου θα σε ευχαριστήσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις μπορεί να φέρει ή να αποκαταστήσει την ισορροπία όπου χρειάζεται. Όμως υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τη διαδικασία κοιτάζοντας μέσα σου, για να δεις αυτά που παίρνεις από τη σχέση σου. Η μεγαλύτερη αρμονία σε μια ερωτική σχέση οφείλεται στην αποδοχή της ανάγκης για βαθύτερη, αμφίδρομη κατανόηση. Μια διευκρινιστική συζήτηση, θα μπορούσε να βοηθήσει τώρα.

Υδροχόος

Να ευγνωμονείς τις κουραστικές ή προβλέψιμες ρουτίνες που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή. Καθώς κινείσαι μηχανικά σε ό, τι κάνεις καθημερινά, έχεις αρκετό χρόνο για να σκεφτείς τις παθιασμένες δυνατότητες στον κόσμο σου. Προσπάθησε να γίνεις το «πολυεργαλείο» που πρέπει να είσαι τώρα. Έτσι, οι ιδέες θα συνδυάζονται με πάθος και θα αγκαλιάσουν μια περιπέτεια που σε περιμένει.

Ιχθύς

Επέτρεψε στη φαντασία σου να συνδυαστεί άψογα με τη δημιουργικότητά σου τώρα. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου για να φέρεις περισσότερο γέλιο και χαρά στη σχέση σου. Τα όρια και οι περιορισμοί θα χαλαρώσουν και θα αντικατασταθούν με μια πιο χαρούμενη κι ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Έχεις υπέροχη υποστήριξη για να μην είσαι μόνο πιο δημιουργική αλλά και πιο αυθόρμητη. Το «απροσδόκητο» ή το ρίσκο θα πυροδοτήσει μια πολύ σέξι σπίθα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments