Αθλητισμός

NBA: Αντετοκούνμπο TOP 5

NBA: Αντετοκούνμπο TOP 5
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματάει να παλεύει για το καλύτερο και την ομάδα του και αυτό φάνηκε από το χθεσινό του παιχνίδι , καθώς αρνείται κατηγορηματικά να χάσει .

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία φορά απολαυστικός – όπως έχει συνηθίσει άλλωστε το φίλαθλο κοινό. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς με την εμφάνιση του βοήθησε την ομάδα του να κάνει το 2-2 στην σειρά των τελικών της Αναστολής. Ωστόσο πέρα από την ουσία πρόσφερε και πλούσιο θέαμα ξεσηκώνοντας το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Κράτησε ζωντανά τα Ελάφια

Ο Έλληνας παίκτης των Μπακς, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει προσφέρει τα μέγιστα ώστε να μην αφήσει την αντίπαλη ομάδα να προκριθεί τόσο εύκολα στην επόμενη φάση. Μαζί με τον Κρις Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ μάλιστα, είναι οι καλύτεροι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς βοηθώντας να φτάσει η σειρά των τελικών από το 0-2 εiς βάρος τους , σε 2-2.

Στο χθεσινό παιχνίδι οι Μπακς πήραν την νίκη με 107-96 και έβαλαν τον εαυτό τους σε τροχιά πρόκρισης από εκεί που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Γιάννης σημείωσε 34 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ , κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του στην σειρά των τελικών με την ομάδα του Μπρούκλιν.

Το ΝΒΑ δημοσίευσε τις καλύτερες φάσεις και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείψει. Ο Greak Freak μάλιστα, κέρδισε δύο θέσεις στο Top 5, αφού με με τις ενέργειες του έχει καταφέρει να προσφέρει αυτό που πρεσβεύει το NBA, το θέαμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο παρότι είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στην σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας , απέδειξε γιατί ανακηρύχθηκε δύο συνεχόμενες φορές ως MVP του πρωταθλήματος και πήρε από το χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το NBA , με τον Έλληνα παίκτη να είναι πρωταγωνιστής σε δυο από τις πέντε καλύτερες φάσεις:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments